Vineri,
24.05.2024
Cer Senin
Acum
11°C

Klaus și Carmen Iohannis, la concertul de Crăciun de la Thalia

Klaus și Carmen Iohannis, la concertul de Crăciun de la Thalia

Președintele României, Klaus Iohannis, a fost prezent, vineri seară, la concertul de Crăciun “Gloria in cielo e pace in terra”, organizat la Sala Thalia de Ambasada Italiei. Șeful statului a venit însoțit de Carmen Iohannis.

Interpreții din ansamblul La Rossignol au cântat pe instrumente de epocă, dintr-o perioadă în care Nașterea Domnului era cea mai importantă sărbătoare din an. Concertul a avut în program Cântări și muzică de Crăciun din Evul Mediu și Renaștere. Ansamblul a avut un turneu în ţara noastră - după spectacolul de la București, din 15 decembrie, La Rossignol a prezentat concerte la Alba-Iulia (la Catedrala Romano-Catolică Sf. Mihail, pe 16 decembrie), la Cluj-Napoca (la Biserica Romano-Catolică Sf. Mihail, pe 17 decembrie) și acum la Sibiu.

Cuplul prezidențial a fost întâmpinat, în faţa Sălii Thalia, de ambasadorul Italiei în România, Diego Brasioli. Diplomatul i-a mulțumit președintelui României pentru că a onorat invitația la eveniment. Soția ambasadorului i-a înmânat primei doamne a României un buchet de flori.

La finalul concertului, Klaus Iohannis a salutat publicul din fața sălii. “A fost un concert foarte frumos”, au fost singurele cuvinte adresate de Klaus Iohannis jurnaliştilor.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

4 comentarii

cetateanul

Acum 8 ani

Frumos! Nu uita de unde a plecat si e clara promovarea pe care o face astfel, orasului=turisti=bani intrati...
Raspunde

Zorro

Acum 8 ani

Sunt din nou acasa in Sibiu. Orasul este o ruina. In centru, adica in Piata Mare risca sa cada niste coloane ale unei case visavis de primarie. Acel tirg de Craciun este atit de sarac, insa mai ales trist...nu are viata. Turistii care vin la Sibiu, majoritatea sunt cei ca mine care vin acasa. Ieri intr-un restaurant select din Sibiu, meniul care era pe lista, nu putea fi servit, fiindca nu exista sau nu stiu.... Mi-au oferit alt meniu, insa am preferat sa plec... Asta-i lucrul bine facut, pas cu pas....si astfel vreti sa atrageti turisti?
Raspunde

vasi

Acum 8 ani

nenea ala chel cu mustata de dupa doamna iohanis cine e?
Raspunde

Turnul Sfatului

Acum 8 ani

Este ambasadorul Italiei în România, Diego Brasioli.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus