Miercuri,
08.02.2023
Innorat
Acum
-7°C

Omor brutal. I-a zdrobit capul cu sapa și l-a târât până în stradă

Omor brutal. I-a zdrobit capul cu sapa și l-a târât până în stradă

Doi vecini din Merghindeal s-au certat cu doar două zile înainte de Anul Nou, iar scandalul a degenerat într-o crimă brutală.

Eugen Dudu a mers în vizită la un consătean în după-amiaza zilei de 29 decembrie. Cei doi au început să bea, dar și să se certe, iar, în scurt timp, proprietarul casei, Mihai Ioan Buta, a luat o sapă și și-a lovit musafirul, cu tăișul, în cap. Mai multe lovituri au fost aplicate, spun procurorii care au cercetat cazul.

Chiar dacă Eugen Dudu nu a murit pe loc, leziunile provocate au fost dintre cele mai grave. Cu toate că vecinul său sângera abundent, agresorul nu a solicitat intervenția echipajelor medicale, ci l-a târât pe bărbat, rămas inconștient, până în stradă. Acolo l-au văzut alți vecini, care au încercat să-i acorde primele îngrijiri medicale și au sunat la 112.

Bărbatul a murit în noaptea de 2 spre 3 ianuarie, la Spitalul Clinic Județean din Sibiu. "Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu au formulat, la data de 5 ianuarie 2016, propunere de arestare preventivă a inculpatului Buta Ioan Mihai sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, prevăzută de art.188 al.1 Cod penal", se arată într-un comunicat din partea Tribunalului Sibiu.

Judecătorul de Drepturi şi Libertăţi de la Tribunalul Sibiu a admis propunerea de arestare preventivă şi a dispus arestarea inculpatului Bota Ioan Mihai pe o perioadă de 30 zile.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus