Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Un sibian a pus toată poliția din Bistrița pe fugă

Un sibian a pus toată poliția din Bistrița pe fugă

În cursul zilei de ieri polițiștii bistrițeni au reușit identificarea și depistarea unui bărbat, în vârstă de 38 de ani, din Cisnădie, județul Sibiu, bănuit de furtul unui autovehicul.

În fapt, acesta este bănuit că în seara zilei de 3 ianuarie ar fi sustras o autoutilitară, proprietatea unei societăți comerciale din Bistrița, care se afla în curtea altei societăți comerciale neîncuiată, având cheile de contact la parasolar.

”În aceeași seară, bărbatul din Sibiu s-ar fi deplasat cu autoutilitara sustrasă pe raza municipiului Reghin, unde ar fi alimentat dintr-o stație de carburanți, plecând fără să achite contravaloarea combustibilului”, anunță IPJ Bistrița.
Ulterior, s-a procedat la darea în urmărire a autovehiculului sustras, acesta fiind recuperat și restituit persoanei vătămate, iar prejudiciul cauzat, în valoare de 27.000 de lei, a fost recuperat în totalitate.

Față de bărbatul, de 38 de ani, a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Bistrița Năsăud.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că în cursul zilei de 3 ianuarie 2016, în timp ce conducea un autoturism pe DN 15A, între localitățile Galații Bistriței și Herina, datorită neadaptării vitezei într-o curbă, acesta ar fi provocat un accident de circulație, soldat cu vătămarea corporală a trei persoane, fiindu-i întocmit în acest sens un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus