Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

ACTUALIZARE - Accident grav în față la Hilton. O victimă este în comă profundă

ACTUALIZARE - Accident grav în față la Hilton. O victimă este în comă profundă

Actualizare 10:13

La Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean au fost aduși patru pacienți, trei bărbați de 19 ani din Rășinari și o femeie de 40 de ani. Unul dintre bărbații de 19 ani se află în stare gravă, conform medicilor acesta fiind în comă profundă, internat la Terapie Intensivă.

Ceilalți doi bărbați nu prezintă răni grave, fiind evaluați de către medici. Femeia prezintă traumatisme, dar este în stare stabilă, rănile nefiind grave.

Știre inițială:

Două persoane sunt grav rănite în urma unui accident de circulație petrecut în această dimineață chiar în fața hotelului Hilton.

La prima vedere, se pare că șoferul nu a adaptat viteza la condițiile de drum și a derapat, oprindu-se într-un stâlp de pe trotuar.

”Un conducător auto, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum și meteorologice, a pierdut controlul mașinii și a intrat într-un stâlp”, au transmis reprezentanții IPJ Sibiu.
Două persoane aflate în mașină sunt grav rănite, în vreme ce șoferul s-a ales doar cu câteva răni ușoare.

IMG-20160108-WA0003 IMG-20160108-WA0001

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

12 comentarii

M

Acum 8 ani

alooooo ??????.....afara e iarna,indiferent cata sare se de pe asfalt
Raspunde

Rotaru

Acum 8 ani

Era polei, nici urma de materiale antiderapante, martor, runine primaria sibiu
Raspunde

Dan

Acum 8 ani

Da` nu adaptam si noi VITEZA la conditiile de drum?! Lasa tu primaria si materialu antiderapant. Pune cauciucuri de iarna, si las-o la 40-50 de km, sa vezi ca nu te rasucesti/rastorni/derapezi. Dar ca romanu`, stim doar sa aruncam cu in autoritati!
Raspunde

Ros

Acum 8 ani

Poza atasata cu masina primariei in spate este facuta mult mai tarziu, accidentul a avut loc dimineata la ora 08. Cand pe asfalt era polei fara urma de material antiderapant, practic masina venea de la rasinari si s-a rasucit 360 grd pe carosabil. Rusine primariei!
Raspunde

ion

Acum 8 ani

evtl aflati cine purta centuri si cine nu. daca exista raniti grav ai deloc inseamna ca nu purtau. greu cpnving lumea sa se lege si in spate :(
Raspunde

Gufi

Acum 8 ani

Grav probabil a fost rănită persoana din drept cu stâlpul. Sunt 100% un susținător al purtării centurii, inclusiv pentru pasagerii locurilor din spate, dar în cazul de față nu știu dacă ar fi făcut vreo diferență. Persoana aflată în comă probabil a lovit cu capul geamul lateral al mașinii. În altă ordine de idei, nu știu dacă o mașină respectând viteza de 50km/h s-ar fi răsucit 360 de grade și s-ar fi împlăntat așa în stâlp. Zic și eu.
Raspunde

x

Acum 8 ani

drumu-i liber, calc-o ba sa avem viteza ca noi suntem jmecheri
Raspunde

x

Acum 8 ani

sa se faca bine
Raspunde

ion

Acum 8 ani

in alt ziar scrie ca in coma e pasagerul dreapta spate, deci nu cel de la stalp, deci centura evtl ajuta ;( oricum 19 ani, viteza mare, nici un adult nu i-a atras atentia.. pacat. se conduce ff prost si agresiv fara nici un sens
Raspunde

ionescu ciprian

Acum 8 ani

NU STIU DACA SOFERUL A FOST INSTRUIT LA SCOALA DE SOFERI CUM SA CONDUCA PE O ASTFEL DE VREME DAR PE POLEI SI 50 KM LA ORA E MULT...EU CRED CA A AVUT CAM 80 KM PE ORA.BINE K N-A MURIT NIMENI SI INSANATOSIRE GRABNICA PERSOANELOR ACCIDENTATE! CIPI
Raspunde

ioan

Acum 8 ani

despagubiri de la asiguratori pt persoanele care au suferit vatamari, pt mai multe detalii contactati-ne la adresa de email [email protected] sau tel 0767751836
Raspunde

MARIA

Acum 8 ani

Cei care am trecut prin asa ceva stim ca nu conteaza cum si din ce motiv s-a intamplat, nu mai conteaza daca primaria a dat cu nisip pe drumul plin de polei, daca soferul a condus sau nu a condus prudent, conteaza ca tanarul in coma sa se faca bine. Dorim familiei putere sa treaca peste aceasta tragedie si sa fie puternici, in cazul nostru o parte au facut medicii o parte Dumnezeu si o parte a facut familia. Va fi o lupta de durata pentru toti, mai ales pentru tanarul aflat in coma, dar familia sa nu-si piarda speranta, doar asa pot sa-l ajute pe baiat. Cand noua ne spuneau medicii ca trebuie sa avem rabdare ca va fi o lupta lunga am crezut ca exagereaza, dar a durat aproximativ un an de zile, an in care a trebuit sa ne adunam fortele in fiecare dimineata sa ne spunem azi va fi mai bine si sa mergem mai departe. In acest an am imbatranit cu 10 ani, asa ne simtim si acum dar ne bucuram ca fratele meu este bine, este pe picioarele lui, lucreaza, conduce din nou masina si-a facut viata lui chiar daca acum aproximativ 6 ani a fost in coma saptamanii, a fost operat de 3 ori si luni de zile a fost un robot care doar raspundea la unele comenzi. Dumnezeu are pentru fiecare stabilit un drum, pentru unii mai usor pentru altii mai greu, insa cred ca toti avem o sansa, sa speram ca si acest tanar are o sansa sa revina la o viata normala. Dumnezeu sa va dea putere sa depasiti acest moment .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus