Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Cod Galben de ninsori în 12 judeţe din estul şi sud-estul ţării. Cod portocaliu de viscol în judeţul Tulcea

Cod Galben de ninsori în 12 judeţe din estul şi sud-estul ţării. Cod portocaliu de viscol în judeţul Tulcea

Judeţele Călăraşi, Ialomiţa, Constanţa, Tulcea, Brăila, Buzău, Vrancea, Galaţi, Bacău, Vaslui, Iaşi şi Neamţ sunt luni, până la ora 18.00, sub avertizare cod galben de ninsori şi viscol, iar o atenţionare cod portocaliu de viscol a fost emisă pentru zona costieră şi Delta Dunării, în judeţul Tulcea, potrivit Mediafax.

Potrivit avertizării transmise de Administraţia Naţională de Meteorologie, în cele 12 judeţe din estul şi sud-estul ţării, ninsorile vor continua şi luni, dar vor fi în diminuare.

Vântul va atinge la rafală viteze de 50-70 de kilometri pe oră, viscolind temporar ninsoarea şi spulberând zăpada depusă anterior.

De asemenea, estul judeţul Tulcea, în special zona costieră şi Delta Dunării, va fi sub avertizare cod portocaliu de viscol până la ora 12.00. În această zonă, vântul va atinge la rafală viteze de 70-90 de kilometri pe oră, viscolind şi troienind zăpada.

În următoarele zile, scăderea de temperatură va continua şi va fi accentuată, astfel că vremea va deveni geroasă în cea mai mare parte a ţării, a precizat ANM.

Sursă: Mediafax

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus