Joi,
09.02.2023
Ceata
Acum
-15°C

Lovitură grea pentru Gaz Metan. Trei jucători importanţi şi-au reziliat contractele

Lovitură grea pentru Gaz Metan. Trei jucători importanţi şi-au reziliat contractele

Antrenorul lui Gaz Metan Mediaş, Leo Grozavu, a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, că nu se va mai baza pe serviciile unor trei jucători importanţi: Azdren Llullaku, Octavian Abrudan şi Sergiu Muth.

Tehnicianul a mai declarat că cei trei au hotărât să încheie colaborarea cu formaţia din Mediaş după ce au refuzat noua propunere salarială făcută de conducerea echipei.

“Le mulţumesc pentru momentele în care au ajutat echipa şi îmi pare rău că au decis să se oprească aici. Cred că avreau, în primul rând, o datorie morală să continue până în vară, să încerce să fie alături de echipă şi în momentele mai puţin fericite, pentru că asta este, nu ne aflăm în cea mai bună situaţie, locul şapte în clasament se datorează tuturor jucătorilor, antrenorilor, conducătorilor. Aşa că trebuia să tragem toţi, pâna în vară, la aceeaşi căruţă, şi din vară să fi văzut. Eu am încercat să le fac o propunere, conducerea o altă propunere, şi până la urmă s-a ajuns la un numitor comun: s-a stabilit o limită salarială care zic eu este mai aproape cu ce poţi oferi, la ora actuală, în România”, explică Leo Grozavu, într-o conferinţă de presă.

Gaz Metan Mediaş se află pe locul al 7-lea în Liga a doua – seria 2, la doar patru puncte în spatele liderului FCM Baia Mare.

foto

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus