Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

The Telegraph include Transfăgărășanul în topul celor mai frumoase călătorii din 2016

The Telegraph include Transfăgărășanul în topul celor mai frumoase călătorii din 2016

Cunoscuta publicație britanică The Telegraph a publicat zilele trecute un clasament al celor mai atractive călătorii din Europa în 2016, Transfăgărășanul fiind inclus într-o gamă selectă, alături de drumuri superbe din Norvegia, Islanda, Irlanda sau Franța.

”Din orice unghi privești Transfăgărășanul este o extraordinară realizare inginerească: o întindere de asfalt plină de tuneluri, poduri și viaducte care duce talentul de a aborda curbele la noi înălțimi”, scriu britanicii.
Locul întâi în topul The Telegraph este ocupat de drumul alpin denumit Grossglockner Hochalpenstrasse din Austria, urmat de circuitul Verdon Gorge din Franța și Romantische Strasse din Germania. Transfăgărășanul se află pe poziția a noua în top zece.
”Spargeți călătoria cu un prânz pe malul lacului glaciar de la Bâlea, apoi includeți drumul într-o excursie mai lungă prin frumoasa Transilvanie, care să includă și orașele Sibiu, Brașov sau Sighișoara”, mai scriu britanicii.
Articolul complet îl puteți citi aici.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

4 comentarii

unknown

Acum 8 ani

facut de ceausescu? .. si noi nu il putem intretine ...
Raspunde

Simion

Acum 8 ani

Și cu toate acestea, acest drum este bătaia constantă de joc a guvernanților. Ba se fac licitații și se alocă fonduri pentru repararea lui după care se retrag banii, ba se fac studii de fezabilitate pentru menținerea lui deschis pentru o perioadă mai lungă și apoi " la loc comanda".BĂTAIE DE JOC MAI MARE NU AM VĂZUT!
Raspunde

Matyas Andrei

Acum 8 ani

Cine a facut acest drum?cine a pus sa faca? ca de...
Raspunde

euroak

Acum 8 ani

In topul haosului ce domneste acolo, este pe locul 1? Guvernantii nu sint interesati de Tranfagarasan pentru ca la lucrarea de reabilitare nu pot fura. Ardelenii nu sint asa corupti. Guvernantii nostri daca nu pot fura atunci nu fac. La autostrazi se fura cel mai bine unde se fac studii de zeci de milioane apoi mai fura stratul de rezistenta etc.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus