Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

O, ce veste minunatӑ: Dinamo s-a încurcat la Timișoara. Cu o victorie împotriva Gazului, CSU Sibiu este 100% calificatӑ în prima grupӑ valoricӑ

O, ce veste minunatӑ: Dinamo s-a încurcat la Timișoara. Cu o victorie împotriva Gazului, CSU Sibiu este 100% calificatӑ în prima grupӑ valoricӑ

CSU Sibiu primește vești bune înaintea meciului important cu CS Gaz Metan Mediaș, pentru consolidarea locului care îi asigurӑ calificarea în prima grupӑ valoricӑ, la finalul sezonului regulat.

CS Dinamo București, una dintre contracandidatele sibienilor și singura care mai are șanse de a prinde un loc în primele șase dintre echipele care se claseazӑ în acest moment în afara locului 6, a suferit o înfrângere surprinzӑtoare la Timișoara (82-77). Rezultatul este unul perfect pentru trupa lui Dan Fleșeriu, care în acest moment mai are nevoie doar de o victorie, din ultimele trei meciuri, pentru a termina 100% sezonul regulat în primele șase din LNBM, fӑrӑ sӑ depindӑ de jocul rezultatelor.

Calificarea poate fi reușitӑ încӑ din etapa urmӑtoare, când CSU Sibiu întâlnește ocupanta ultimei poziţii din campionat, CS Gaz Metan Mediaș.

În acest moment CSU Sibiu se aflӑ pe poziţia a șasea (31 de puncte – 12 victorii și 7 înfrângeri), în timp ce Dinamo este ocupanta locului al 7-lea (28 de puncte – 9 victorii și 10 înfrângeri). Cele douӑ echipe se vor întâlni în penultima etapa, pe terenul bucureștenilor, însӑ confruntarea nu ar mai avea mizӑ în cazul în care CSU își asigurӑ calificarea în 1-6 la meciul cu Gaz Metan Mediaș. De amintit cӑ în Sala “Transilvania” sibienii s-au impus în faţa dinamoviștilor cu scorul de 86-82.

Partida dintre CSU Sibiu și CS Gaz Metan Mediaș, care îi poate asigura trupei lui Dan Fleșeriu calificarea în prima grupӑ valoricӑ, se joacӑ sâmbӑtӑ, 6 februarie, de la ora 18:00, în Sala “Transilvania”.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

1 comentarii

me

Acum 8 ani

Oricum Dinamo joaca etapa viitoare la Oradea si nu cred ca o sa castige. Noi suntem deja in play off.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus