Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Hoț surprins de camere de supraveghere. Îl recunoști?

Hoț surprins de camere de supraveghere. Îl recunoști?

Poliția solicită sprijinul celor care ar putea să-l recunoască pe tânărul din imagini. Acesta este posibilul autor al unui furt petrecut în zona Pieții Prahovei.

O femeie care se afla în biserica de pe strada Gheorghe Dima, în data de 15 ianuarie, și-a lăsat geanta pe un scaun, în timp ce se ruga. A observat, la scurt timp, că poșeta dispăruse. A făcut plângere la Poliție, însă autorul nu a fost, deocamdată, identificat.

Polițiștii au solicitat imagini proprietarilor din zonă care au montate camere de supraveghere. Un locatar de pe Calea Cisnădiei a oferit aceste înregistrările video în care este surprins și un tânăr care, la ora producerii furtului, pare să aibă asupra sa o geantă asemenătoare cu cea a femeii. "Poliţia Municipiului Sibiu solicită sprijinul cetăţenilor în vederea identificării autorului unui furt dintr-o biserică de pe raza municipiului Sibiu. Cetăţenii care pot oferi informaţii cu privire la această persoană sunt rugaţi să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau numărul de telefon fix 0269/212260", anunță IPJ Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

5 comentarii

B

Acum 8 ani

Unde este piata prahova?
Raspunde

C

Acum 8 ani

:))
Raspunde

Turnul Sfatului

Acum 8 ani

Piața Prahovei se află în zona străzilor Aron Pumnul-Gheorghe Dima https://www.google.ro/maps/place/Piața+Prahovei,+Sibiu/@45.7681863,24.1505604,15z/data=!4m2!3m1!1s0x474c5d797b72a691:0xca9751e595257e48?hl=en-ro
Raspunde

...

Acum 8 ani

Piața Prahovei este o zona in care puteti admira un monument de "asa nu" arhitectural si urbanistic. Un bun loc de pelerinaj (si poate de locuit) pentru cei care ridica in slavi urbanismul sibian...
Raspunde

Procuror

Acum 8 ani

ii se spune piata ANAOIL sau ma rog APAIOL...ca doar sunt construite BLOCURI de badea Gheo intr-o zona de case unde inaltimea nu are voie sa depaseasca 25 de metrii.... Avem o tara de KKt...imi e sila!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus