Sâmbătă,
18.05.2024
Parțial Noros
Acum
19°C

Copiii se vor juca și mai mult la Teatrul Gong în luna martie

Copiii se vor juca și mai mult la Teatrul Gong în luna martie

Teatrul pentru Copii și Tineret Gong Sibiu își dublează numărul de ateliere de creație organizate la sediul instituției începând cu luna martie. „Atelierul de Sâmbătă” este unul dintre cele mai apreciate proiecte ale Teatrului pentru Copii din Sibiu, iar programul este gândit ca o platformă prietenoasă prin care participanții își pot dezvolta abilitățile creative și de comunicare în grup.

Dacă până acum programul atelierelor includea o singură serie de activități de la ora 11:00, la cererea publicului, începând din luna martie, copiii se vor putea bucura de două serii de ateliere, în fiecare sâmbătă, de la ora 10:00 și, respectiv, de la ora 12:00. Organizatorii estimează că până la finalul anului se vor organiza peste 60 de ateliere în acest sens. Aurelia Călinescu (Atelierul de Meșterilit) și Diana Ribana (Atelierul de Creat Povești) își propun să dezvolte un model de activități interactive inedite, pline de energie, în care cei mici descoperă tehnici de lucru manual pentru a crea scenete cu ajutorul unor obiecte, măști sau figurine create în cadrul modulelor de creație.

Atelierele au o durată de aproximativ 1h15min și sunt recomandate copiilor cu vârsta între 6 și 10 ani.  Seria atelierelor va continua, de asemenea, cu activități zilnice în timpul vacanțelor sau a evenimentelor speciale de peste an, precum și cu ateliere de dezvoltare personală prin teatru coordonate de pedagogul teatral Alina Moldovan. Înscrierile la ateliere se fac pe baza biletelor cumpărate exclusiv de la sediul teatrului, iar prețul unui bilet la oricare din ateliere este de 14 lei și include toate materialele necesare.

Programul evenimentelor din luna martie Sâmbătă, 5 martie, ora 10:00 și ora 12:00, ATELIERUL DE CREAT POVEȘTI, atelier recomandat copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani.

Sâmbătă, 5 martie, ora 18:00, SCAMATORII după Marin Sorescu, spectacol recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani, iar prețul unui bilet este de 7 lei.

Duminică, 6 martie, ora 11:00, spectacol SCAMATORII, spectacol recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani.

Duminică, 6 martie, ora 16:00, TEATRU ȘI EDUCAȚIE. EDUCAȚIE PENTRU, PRIN ȘI ÎNSPRE TEATRU, dezbatere despre teatru ca mijloc în procesele de formare și ca instrument pedagogic în cadrul TROC – rețea de teatru educativ, din FOCUS ATELIER 2016. Intrare gratuită.

Duminică, 6 martie, ora 18:00, Centrul de Teatru Educațional Replika, București prezintă în cadrul TROC – rețea de teatru educativ, din FOCUS ATELIER 2016 COPII RĂI, spectacol recomandat copiilor cu vârsta peste 10 ani. Intrarea este  gratuită.

Sâmbătă, 12 martie, de la ora 10:00 și ora 12:00 are loc ATELIERUL DE MEȘTERILIT.

Sâmbătă, 12 martie, ora 18:00, PUIUL DE LEBĂDĂ după Hans Christian Andersen, spectacol recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani.

Duminică, 13 martie, ora 11:00, PUIUL DE LEBĂDĂ, spectacol recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani.

Sâmbătă, 19 martie, ora 10:00 și ora 12:00, ATELIERUL DE CREAT POVEȘTI, atelier recomandat copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani.

Sâmbătă, 19 martie, ora 18:00, spectacol în avanpremieră CEL MAI MARE GULLIVER,spectacol recomandat copiilor cu vârsta peste 5 ani.

Duminică, 20 martie, ora 11:00, spectacol în premieră, CEL MAI MARE GULLIVER de Gellu Naum,spectacol recomandat copiilor cu vârsta peste 5 ani.

Marți, 22 martie, ora 18:00, REACTOR de creație și experiment, Cluj-Napoca prezintă în cadrul TROC – rețea de teatru educativ, din FOCUS ATELIER 2016, NU CRED CĂ O SĂ-MI TREACĂ VREODATĂ, spectacol recomandat copiilor cu vârsta peste 12 ani.

Sâmbătă, 26 martie, ora 10:00 și ora 12:00, ATELIERUL DE MEȘTERILIT, atelier recomandat copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani.

Sâmbătă, 26 martie, ora 18:00, spectacolul JUCAȚI-VĂ CU NOI. Recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani.

Duminică, 27 martie, ora 11:00, spectacolul JUCAȚI-VĂ CU NOI.

Joi, 31 martie, ora 17:00, atelier de dezvoltare personaă prin teatru în limba germană ANIMATION, coordonat de Alina Moldovan - pedagog teatral. Atelier recomandat copiilor cu vârsta cuprinsă între 5 și 8 ani.

Joi, 31 martie, ora 18:30, spectacol în limba germană HONIG, ZUCKER UND SALZ după Petre Ispirescu. Spectacol recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus