Duminică,
14.07.2024
Cer Senin
Acum
24°C

Pregătire pentru admiterea în magistratură, la Universitatea Româno-Germană

Pregătire pentru admiterea în magistratură, la Universitatea Româno-Germană

Universitatea Româno-Germană din Sibiu organizează în acest week-end simularea examenului de admitere în cadrul Institutului Național de Magistratură (INM), etapă finală a Cursului Intensiv de Pregătire pentru Admitere Magistratură și INM.

Evenimentul are loc în cadrul unui parteneriat între universitatea sibiană și compania de training Euro Best Team din București, activitatea din cadrul instituției locale fiind coordonată de conf. univ. dr. Elisabeta Boțian, noul rector la ROGER.

”Cursul pentru admitere la magistratură este un curs complet și complex, care are ca obiectiv principal pregătirea candidaților pentru susținerea concursului de admitere la INM. Cursul acoperă toate probele de concurs: Drept Civil, Drept Procesual Civil, Drept Penal, Drept Procesual Penal, Interviu și Raționament Logic. În acest context, menționăm că doi absolvenți ai Facultății de Drept și Științe Administrative din cadrul Universității Româno-Germane din Sibiu au fost admiși în anul 2015 la examenul organizat de Institutul Național al Magistraturii”, a declarat rectorul ROGER, Elisabeta Boțian.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus