Vineri,
19.04.2024
Cer Senin
Acum
4°C

VIDEO “Lămurește 99% dintre dilemele cu sensul giratoriu”

VIDEO “Lămurește 99% dintre dilemele cu sensul giratoriu”

Pagina de Facebook Info Trafic România, a publicat un videoclip prin care polițistii încearcă să lămurească toate problemele pe care şoferii le pot întâmpina în sensul giratoriu. Se explică, cât mai clar, cum se face încadrarea şi cine are prioritate, în funcţie de numărul de benzi din intersecţie, dar şi de numărul de benzi pe care se face ieşirea din giratoriu.

Descrierea cu care internauții au publicat videoclipul este: “Fluidizarea traficului rutier şi reducerea riscului de producere a accidentelor rutiere sunt beneficii clare ale acestui tip de organizare a intersecţiilor. Cu toate acestea, foarte mulţi şoferi sunt puşi în dificultate din cauza regulilor de circulaţie aplicabile în sensul giratoriu. Video-ul de mai jos lămureşte 99 % din dilemele celor care circulă în sensul giratoriu”.

VIDEO poate fi vizualizat pe pagina de Facebook Info Trafic Romania.

Filmuleţul de prezentare a fost publicat ieri și are aproape 5.000 de vizualizări.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

8 comentarii

dabija

Acum 8 ani

nu se aplica la nano giratoriile din Sighi
Raspunde

B

Acum 8 ani

nu functioneaza link-ul
Raspunde

eugen

Acum 8 ani

Totul e corect, in afara de semnalizarea la stanga - care, in sensul giratoriu, nu are nici un sens! Te incadrezi pe banda care trebuie si semnalizezi neaparat dreapta(!) inainte de iesirea din intersectie. In SIbiu majoritatea nu semnalizeaza deloc, iar altii semnalizeaza stanga si la iesire de parca ar fi o intersectie obisnuita unde ei merg spre stanga...
Raspunde

mihai

Acum 8 ani

Va dor degetele sa semnalizati stanga nu-i asa?!
Raspunde

...

Acum 8 ani

Exista pe net filme mai scurte si mai clar explicate.
Raspunde

...

Acum 8 ani

...de exemplu asta https://www.youtube.com/watch?v=AMV02ReN0lo sau asta https://www.youtube.com/watch?v=ONacAiKXe-8
Raspunde

K.Samuel

Acum 8 ani

Foarte frumos. Insa d-na Luciana Baltes, cand a fost la d-voastra in emisiune, a zis prima data ca-n clipul postal pe info trafic si dup-aia a dat-o la intors spunand ca ala de pe banda 1, poate face ringhispil din giratoriu. Logic este ca-n clip, cu mentiunea ca atunci cand sunt doua benzi si la iesire, cel de pe banda doi poate iesi la iesirile 2, 3, 4 nu doar 3, 4. Eu sunt de parare ca, din moment ce legislatia este eliptica, ar trebuie puse panouri inainte de intrarea in giratorii cu privire la modul in care ar trebui sa se circule. La cele cu 2+ benzi ma refer.
Raspunde

A

Acum 8 ani

Atentie mare la sagetile marcate pe banda de pe care se intra in sens, in cazul in care acestea exista.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus