Marţi,
27.09.2022
Partial Noros
Acum
20°C

Sibiu Shopping City anunță vânzări record. ”Deschiderea cinematografului va susține creșterea traficului”

Sibiu Shopping City anunță vânzări record. ”Deschiderea cinematografului va susține creșterea traficului”

Sibiu Shopping City a avut în 2015 o creștere a vânzărilor de peste 18%, cifre ce reprezintă un record pentru centrele comerciale administrate de compania imobiliară DTZ Echinox în România.

Conform unui comunicat de presă remis de DTZ și citat de Ziarul Financiar, Sibiu Shopping City, Suceava Shopping City şi Felicia Iaşi – centrele comerciale administrate de compania imobiliară amintită, au realizat în 2015 creşteri ale vânzărilor între 10% şi 18,5% comparativ cu 2014, adică valori peste avansul consumului de anul trecut.

“Cel mai puternic avans al vânzărilor a fost înregistrat de proiectul Sibiu Shopping City, cel mai mare parc de retail din afara Capitalei, ai cărui chiriaşi au raportat, în medie, vânzări în creştere cu 18,5% în 2015, în timp ce traficul centrului comercial a fost cu 6% mai ridicat faţă de anul precedent”, se arată în comunicatul transmis de DTZ.
Mall-ul de lângă Sibiu are o suprafaţă închiriabilă de 78.000 de metri pătraţi, iar creşterea de anul trecut a fost generată de scăderea TVA-ului la alimente, măsură care a condus la o creştere a cifrei de afaceri din comerţul cu alimente de 19,1% la nivel naţional. Sibiu Shopping Center este singurul parc de retail din România cu două hipermarketuri – Carrefour şi Auchan.
“Rezultatele pozitive înregistrate de retaileri au fost susţinute atât de creşterea consumului, cât şi de strategiile implementate de conducerea fiecărui centru comercial în parte. Avansul s-a văzut în special în rezultatele retailerilor ancoră, care au înregistrat creşteri şi de 30-40%. Proiectele ce urmează a fi implementate în acest an, precum deschiderea cinematografelor Cine Grand în centrele din Sibiu şi Suceava, vor susţine creşterea traficului şi, totodată, performanţele retailerilor”, spune Mihaela Petruescu, head of property management department în cadrul DTZ Echinox.
Compania DTZ Echinox administrează în prezent un portofoliu de peste 150.000 de metri pătraţi de proiecte real estate, dintre care trei de retail – Shopping City Sibiu şi Shopping City Suceava, în proprietatea Argo Real Estate Opportunities Fund (ARGO), şi Felicia Shopping Center din Iaşi, în proprietatea CBRE Global Investors, respectiv spaţiul de birouri din Floreasca Park (2.500 mp) în care îşi desfăşoară activitatea biroul din Bucureşti al companiei americane Kellogg’s.

Pentru toate cele trei centre comerciale administrate de DTZ Echinox, gradul de ocupare este cuprins între 98% şi 100%.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

4 comentarii

geo

Acum 6 ani

La ce au făcut vânzări? Ăsta e mall?! nu găsești blugi Levi Stauss decât din cei clasici bărbătești... vai de mallul or! Un chilot ca lumea nu găsești acolo!
Raspunde

Man

Acum 6 ani

Rezultatul valurilor facute de verificarile ANAF... s-au fiscalizat cu 14% mai multe produse decat in 2014...in nici un caz crestere reala a vanzarilor
Raspunde

un cititor

Acum 6 ani

De fapt, este o adunatura de magazine prost amplasate. Dar in lipsa de altceva ...
Raspunde

Mall de tip targ de vechituri

Acum 6 ani

daca si asta mai e mall atunci notiunea de mall s-a dus dracului. E o adunatura vai de capul ei de mici tarabe, in care 2 magazine mai scot capul din cand in cand si atat. Nici un brand nu gasesti aici si cand vorbesc de branduri ma refer evident la cele de nivel mediu ca un Pull & Bear, Bershka, Jack & Jones, Mango, Esprit, etc. Nimic, doar chinezarii ieftine ... Pai bai domnilor administratori ai mall-ului...daca nu faceti eforturi sa aduceti si altceva in mall nici nu o sa mearga treaba si oamenii o sa mearga in continuare in mall-uri la Brasov, Cluj, Bucuresti. I sa vine 2 -3 brandur mai de doamne ajuta aici si sa inceapa sa mearga bine, sa vezi cum vin toti dupa si incep sa ceara la inchiriere spatii...pentru voi ar trebui sa fir un motiv in plus sa atrageti branduri bune pt ca v-ar creste veniturile, dar probabil cei ce se ocupa de marketing si vanzare sunt doar niste diletanti amarati.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus