Vineri,
27.01.2023
Ninsoare
Acum
-1°C

La doar opt ani a atacat o femeie pe stradă, a lovit-o și i-a luat poșeta

La doar opt ani a atacat o femeie pe stradă, a lovit-o și i-a luat poșeta

O femeie din Mediaș a sesizat Poliția Municipiului Mediaș în cursul zilei de marți anunțând că a fost victima unei tâlhării comise pe strada Gravorilor de trei persoane necunoscute care, prin acte de violență, au deposedat-o de poșeta pe care o avea asupra ei.

La aproximativ o oră de la comiterea faptei, un alt medieșean a sesizat faptul că autori necunoscuți au pătruns în locuința sa de pe strada Mihail Kogălniceanu, de unde au sustras bunuri și bani.

”În urma investigațiilor desfășurate de către polițiștii Biroului Investigații Criminale Mediaș, s-a ajuns la concluzia că cele două fapte sau fost săvârșite de aceleași persoane. În scurt timp, polițiștii au identificat autorii ca fiind trei minori, cu vârste de 8, 11, 14 ani, toți domiciliați în municipiul Mediaș”, au transmis, într-un comunicat de presă, reprezentanții IPJ Sibiu.
Minorul de 14 ani a fost reținut și urmează a fi prezentat Parchetului și Judecătoriei Mediaș cu propunere de arestare preventivă.

Pentru toți trei polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată și furt calificat.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus