Joi,
23.09.2021
Parțial Noros
Acum
6°C

"Raftul cu experiențe" ajunge și la elevii din Sibiu

 

Elevii sibieni din clasa a XI-a au posibilitatea să facă primii pași în carieră prin intermediul unui program interactiv de dezvoltare profesională. “Raftul cu experienţe” va avea loc, la Sibiu, începând cu 20 iunie.

“Timp de patru zile, antrenaţi în ateliere de educaţie non-formală susţinute de traineri, elevii vor parcurge un drum al autocunoaşterii, în care îşi vor descoperi valorile şi punctele forte şi vor învăţa cum să-şi armonizeze şi să-şi valorifice personalitatea”, anunță organizatorii.

Experienţe de învăţare prin practică

De asemenea, adolescenţii vor întâlni în fiecare vineri din cadrul programului profesionişti care le vor oferi  informaţii utile şi actuale despre piaţa de retail. Participanţilor li se va face o incursiune despre evoluţia pieţei de comerţ modern, vor înţelege mai bine filozofia după care funcţionează retailerul şi se vor îmbogăţi cu informaţii utile pe teme precum: fluxul mărfurilor, aprovizionare, stocuri, relaţii cu clienţii. În plus, timp de trei săptămâni,  tinerii vor avea parte de experienţe de învăţare prin practică în magazinele Kaufland, fiind încurajaţi să înveţe despre designul de ambalaj, modul de aranjare a mărfurilor, crearea şi amplasarea de mijloace de semnalizare şi promovare a produselor, promoţii de preţ sau vânzare.

“Raftul cu experienţe” este un program care îmbină două direcţii: dezvoltare personală prin ateliere de educație non-formalã şi formare profesională alături de profesionişti în domeniul comerţului. Evenimentul este creat pentru elevii de clasa a XI-a de la liceele economice, tehnologice şi teoretice. Ediția din acest an se va desfăşura în orașele Bucureşti, Craiova, Sibiu (începând cu 20 iunie) şi Arad, Oradea, Timişoara (începând cu 27 iunie).

Programul este organizat de Şcoala de Valori, în parteneriat cu Kaufland România. Elevii care vor  să se înscrie o pot face până la data de 10 aprilie pe pagina proiectului.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus