Luni,
06.12.2021
Partial Noros
Acum
6°C

Record de reabilitare la Mocăniță. Cu ajutorul elevilor și profesorilor

Record de reabilitare la Mocăniță. Cu ajutorul elevilor și profesorilor

Și-au sacrificat o zi de sâmbătă ca să refacă o linie de cale ferată înghițită de rugină și bălării. Cea mai pitorescă linie de tren din județ, cea pe unde circula Mocănița de pe Valea Hârtibaciului, este refăcută, metru cu metru, datorită voluntarilor.

Sâmbătă, cei de la Asociația Prietenii Mocăniței au primit ajutorul unei mâini de lucru numerice: elevii și profesorii de la Colegiul Tehnic Independența. Cu ajutorul lor, refacerea liniei a atins un nou record. 'Împreună cu liceenii și profesorii de la Colegiul Tehnic Independenta Sibiu am făcut ieri încă 150 de metri de linie funcționali între Cornățel și Hosman. Cu ocazia asta am bătut și recordul de traverse schimbate într-o zi - 10 traverse. A fost o zi foarte veselă la mocăniță!', au notat responsabilii Prietenii Mocăniței, pe pagina de facebook.

Acțiunea vine după trei zile de când voluntarii au erbicidat în zona traverselor, astfel încât buruienile înalte să nu mai distrugă liniile înguste.

Foto: Facebook - Asociatia Prietenii Mocanitei

Comentarii

5 comentarii

X

Acum 5 ani

BRAVO! Tot respectul
Raspunde

...

Acum 5 ani

Ce este "mana de lucru numerica"?
Raspunde

Viorel Cerghit

Acum 5 ani

Bravo prostilor! Munciti.. ca vine un baiat destept si exploateaza turistic si financiar mocanita si voua va da multa multa...mure!
Raspunde

ANONYMUS

Acum 5 ani

NEATZA!
Raspunde

turnul sfatului

Acum 5 ani

jos cenzura!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus