Duminică,
02.10.2022
Parțial Noros
Acum
14°C

Doar 312 locuri de muncă vacante în județ

Doar 312 locuri de muncă vacante în județ

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Sibiu anunță că la nivelul judeţului Sibiu există disponibile 312 locuri de muncă vacante oferite de 72 de angajatori.

Din totalul locurilor de muncă oferite 14 de posturi se adresează persoanelor cu studii superioare şi anume: administrator financiar, analist, agent servicii client, cercetător în istorie, economist-şef, designer industrial, inginer mecanic sau secretară.

Alte 298 de posturi se adresează persoanelor cu o pregătire medie. Spre exemplu, există zece posturi de muncitor necalificat la asamblarea și montarea pieselor, cinci posturi operator montaj linii automate, cinci posturi muncitor necalificat în industria confecțiilor și cinci posture dulgher restaurator.

Lista completă o puteți găsi la sediul AJOFM Sibiu.

 

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus