Luni,
24.06.2024
Partial Noros
Acum
26°C

Prințesa Urbană vine în urbe pentru o carte. “O să te țin în brațe cât vrei tu și încă o secundă”

Prințesa Urbană vine în urbe pentru o carte. “O să te țin în brațe cât vrei tu și încă o secundă”

Ioana Chicet-Macoveiciuc, cunoscută și ca Prințesa Urbană, autoarea blogului cu același nume, vine la Sibiu sâmbătă, 23 aprilie, pentru a-și lansa cartea “O să te țin în brațe cât vrei tu și încă o secundă”. Evenimentul va avea loc în Centrul de Informare Turistică din Piața Mare (clădirea Primăriei), începând cu ora 10.30.

Cartea care se va lansa în Sibiu a beneficiat de lansări în București și în 12 orașe din provincie, iar de la momentul apariției ei s-a vândut în peste 15.000 de exemplare. A fost desemnată a doua cea mai vândută carte de autor român a anului 2015, de către Elefant.ro – cea mai mare librărie online. Autoarea cărții, cunoscută și sub numele de Prințesa Urbană, este un blogger foarte cunoscut atât în mediul online cât și offline. “Nu puteam încheia turneul de lansare a cărții în țară fără să mă întâlnesc și cu prietenii de la Sibiu. Mereu m-am simțit aici ca acasă, am prieteni buni la Sibiu, am petrecut aici vacanțe minunate în studenție, dar și mai târziu. Aștept cu mare emoție și bucurie ziua de sâmbătă, să ne cunoaștem, să povestim despre viața de femeie, mamă, copil, om. Mulțumesc grupului de femei puternice care au făcut posibilă această lansare!”, a declarat Ioana Macoveiciuc

La eveniment vor participa, ca invitați, Nicolle Stănese, Ana-Maria Micu (Asociația Mâini Unite) și Corina David (organizația Sprijin pentru mame). Accesul este gratuit iar copiii mici și mari sunt așteptați cu activități distractive. Cartea va putea fi cumpărată în timpul evenimentului la un preț special, iar autoarea va fi disponibilă pentru autografe, discuții, fotografii și îmbrățisări.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

cititor 13

Acum 8 ani

inca o moldoveanca.....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus