Vineri,
03.02.2023
Innorat
Acum
1°C

ACTUALIZARE Un deputat PSD anunță desființarea radarelor Poliției. ”Ne-am săturat de pândari!”

ACTUALIZARE Un deputat PSD anunță desființarea radarelor Poliției. ”Ne-am săturat de pândari!”

Celebrul polițist din Brașov, Marian Godina, i-a răspuns, tot pe facebook, deputatului PSD.

”Domnule deputat, sunt convins că o asemenea postare vă va aduce mulți susținători. Dar ce ați spune dacă ați iniția o lege care să facă imposibilă ocuparea unei funcții de deputat de către o persoană care scrie "paşte" cu "p" mic, "noştrii" cu doi "i" şi "nici-un" cu cratimă? Nu de alta, dar mie, milițian pândar, care îmi iau salariul degeaba şi nu am "nici-un" rol, mi se pare ruşinos ca, în România, persoane care nu ştiu să scrie corect să poată iniția legi. E "decât" o sugestie”, a scris Marian Godina, pe pagina de facebook.

După ce a văzut reacțiile oamenilor, deputatul PSD și-a șters postarea.

Știre inițială:

Deputatul PSD Cătălin Marian Rădulescu intenţionează să iniţieze un proiect legislativ pentru desfiinţarea radarelor formate din echipaje de poliţie, susţinând că românii "s-au saturat de aceşti pândari, care în loc să aibă rol de prevenţie, stau ascunşi ca nişte şobolani să dea amenzi".

"Voi iniţia imediat după Paşte, o iniţiativă legislativă de desfiinţare a radarelor formate din echipaje de Poliţie. M-am săturat şi cred că toţi românii s-au saturat de aceşti pândari, care în loc să aibă rol de prevenţie ca în orice stat civilizat şi european, stau ascunşi ca nişte şobolani, ca să dea amenzi şi să penalizeze românii, având salarii din banii noştrii ai românilor. Iar în fiecare săptămană auzim ştiri cum sunt reţinuţi , anchetaţi pentru mită, şpăgi şi abuzuri", a scris deputatul PSD Cătălin Rădulescu pe Facebook.

Parlamentarul social-democrat susţine că în afară de a se purta "abuziv" cu fiecare conducător auto, "dur", "neelegant", nesociabil şi a avea singura menire de a da amenzi şi a lua puncte, poliţiştii de la radarele rutiere nu mai au nici un rol.

"Vom face aşa cum e în alte ţări europene - radare fixe după ce conducătorii auto sunt preveniţi prin tabele electronice care anunţă existenţa radarului. Voi avea nevoie de susţinerea tuturor conducătorilor auto. Aşa că le doresc Paşte fericit miliţienilor pândari, că vor avea un ultim paşte ca pândari de radar. E timpul să mai eliminăm un abuz. Nişte şpăgari şi unii care trăiesc pe banii noştri, ai românilor", a conchis Cătălin Marian Rădulescu, citat de Mediafax.
deputat psd

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

5 comentarii

J.C.

Acum 6 ani

Orice numai sa nu respectam legea. Scopul limitelor de viteza nu este depășirea lor. Dar dacă ești mitic infect, nu ai cum sa mergi cu x6 alb cu 50 la ora în localitate unde mai circula și copii prosti pe strada, ca tușește mașina. Omu vrea radare fixe ca sa le poată învăța și ocolii, ca asa e în tarile civilizate. In Germania au mașini nemarcate ca radar și stau tot prin tufișuri, da poate ca se referea la tari cu adevărat civilizate. Asta ori nu o ieșit din tara niciodată ori face parte dintre aia care pe dincolo nu arunca pe jos ca e rușine da în tara dacă toată lumea arunca pe jos el de ce sa se abțină...
Raspunde

Nicu

Acum 6 ani

Un bizon agramat, probabil cu dreptul de a conduce suspendat pentru nerespectarea regimului legal de viteză!
Raspunde

IlieDobre

Acum 6 ani

Intre a initia unul un proiect de lege si a anunta legea este o diferenta pe care nu ai cum sa o sesizezi atunci cand mazgalesti hartia la Turnul Sfatului.
Raspunde

godacu

Acum 6 ani

Doi agramati. Nu inteleg de ce la dati atentie. In ce priveste radarele sunt de acord ca politistii sunt pandari. Stau la "ciupa" in locuri in care stiu ei ca daca esti neatent poti depasi limita de vitexa. Ex. dupa rampe unde stiu ei ca accelerezi in urcare si ca inertia de arumca in panta cu viteza. Iar ticalosii te iau pe radar ca ai depasit cu 20 km/ h.
Raspunde

Cititescu

Acum 6 ani

Un individ atat de mintos nu putea ajunge in Parlamentul Romaniei daca nu era propus si sustinut de un partid. Care au fost criteriile de selectie ale partidului, ne putem imagina. Cu siguranta nu "interesul national" si nici conduita ireprosabila, cinstea si pregatirea necesara unui individ cu asemenea responsabilitate. Poate disponibilitatea de a avea vreo "initiativa legislativa" in interesul celor in conflict cu legea...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus