Sâmbătă,
20.04.2024
Innorat
Acum
5°C

ACTUALIZARE Șarpe de aproape un metru în vecinătatea pieței din Vasile Aaron

ACTUALIZARE Șarpe de aproape un metru în vecinătatea pieței din Vasile Aaron

Actualizare:

Reprezentanții Primăriei Sibiu s-au deplasat în cursul acestei zile pe strada Șureanu, însă nu au mai găsit șarpele, acesta fiind probabil înlăturat de un localnic.

”În urma sesizării, un echipaj al Poliției Locale s-a deplasat în zonă, însă nu a găsit șarpele. Precizăm că Primăria Sibiu are atribuții doar în sensul îndepărtării de pe domeniul public a cadavrelor de animale”.
Știre inițială:

Locuitorii cartierului Vasile Aaron au descoperit în această dimineață un șarpe în apropiere de piață un șarpe de aproape un metru lungime.

Șarpele a fost descoperit pe strada Șureanu, pe aceeași stradă pe care se află Școala Gimnzială ”Regele Ferdinand” și piața Vasile Aaron.

Contactați de Turnul Sfatului, reprezentanții  Agenției pentru Protecția Mediului Sibiu spun că nu s-au mai întâlnit cu o astfel de situație și că, în principiu, situația nu ține de ei întrucât șarpele nu este dintr-o specie protejată.

IMG_4775

Vom reveni cu amănunte

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

6 comentarii

Elena

Acum 7 ani

Si in spatele magazinului carefour am întâlnit un șarpe. Am trecut cu bicicleta si era la soare acolo pe unde se trece numai cu piciorul si se iese la trotuarul care duce la dedeman.
Raspunde

J.C.

Acum 7 ani

La cati sobolani umbla prin V. Aaron nici nu ma mira ca au atras si serpi.
Raspunde

Escupal

Acum 7 ani

Dupa poza pare a fi un sarpe de casa ( dupa colorit si dimensiune). Sunt atrasi de zonele in care gasesc cu usurinta hrana lor favorita: soareci, sobolani, broaste etc.
Raspunde

Agentul 009

Acum 7 ani

Azi,de Ziua Internationala a Presei,se da asa o stire!Mai mult,reactiile autoritatilor(PMS si APM),prin comunicatele ''reprezentantilor'' sunt de-a dreptul stupide.Pe linga ei,mirarea Elenei ca a vazut un sarpe ''fotovoltaic'' pare e=mc2 fata de 1+1=2!
Raspunde

D

Acum 7 ani

Piata vasile aaron parca e pe Semaforului...
Raspunde

Odin

Acum 7 ani

Vine campania electorală ce vă tot mirați ca ies șerpi și șobolani ii la suprafață?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus