Marţi,
25.01.2022
Innorat
Acum
-7°C

Sibiul aleargă pentru teatrul independent

Sibiul aleargă pentru teatrul independent

„Alergăm pentru Teatru Independent” este prima acțiune din cadrul campaniei „Construim 10 săli de spectacole în 10 orașe”, acțiune ce va avea loc în perioada 11-12 iunie, la începutul Festivalului de Teatru Independent Sibiu Fringe.

Primul eveniment din această campanie se va desfășura sub forma unor întreceri sportive, iar iubitorii de teatru, sport și natură, indiferent de vârstă, sunt așteptați la Complexul Național Muzeal ASTRA pentru a alerga alături de actorii și muzicienii ce vor susține această cauză. Este prima campanie de acest gen care vine să susțină teatrul independent.

„Totul a pornit de la o discuție cu cei doi cofondatori ai asociației „PePicioroange”, Liviu și Carmen, care se vor alătura și ei întrecerilor. Ineditul acestor întreceri va fi cu siguranță proba de picioroange, monociclu sau întrecerile personajelor unde oricine se costumează poate alerga. Voi alerga și eu pentru teatru independent, iar alături de mine vor mai fi și alți actori sau muzicieni. Radu Nechifor este unul dintre primii artiști ce a anunțat că va lua startul în această competiție. Vă așteptăm în 11 iunie ora 10.00 cu mic cu mare în muzeul din Dumbrava Sibiului”, spune Cătălin Grigoraș, președintele festivalului Sibiu Fringe Festival.

Una dintre întrecerile Fringe din acest an va fi crosul fetelor și al băieților, care va începe de la ora 10:00 și se va alerga pe o distanță de 4.000m. Aceasta este singura întrecere la care se percepe taxă sub formă de donație, minim 10 lei. Celelalte întreceri vor fi întrecerile pe picioroange, întrecerile pe monociclu, precum și întrecerile personajelor de teatru, film sau desene animate. La finalul întrecerilor organizatorii vor acorda premii și trofee.

Cei dornici de participare găsesc formularul de înscriere în concurs precum și detalii suplimentare pe site-ul http://sbfringe.ro/sustine-fringe/alergam-pentru-teatru.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus