Sâmbătă,
01.10.2022
Partial Noros
Acum
25°C

FOTO Copacul din Sibiu care a devenit viral

FOTO Copacul din Sibiu care a devenit viral

Un copac aflat pe strada Constantin Noica a fost fotografiat foarte des în ultima vreme, iar imaginea surprinsă de Ioana Pasc a ajuns să aibă sute de distribuiri pe internet.

DSC_8906

Copacul a ajuns la înălțimea cablurilor de curent de pe stradă, însă lucrătorii de la Spații Verzi au decis să nu îl taie. L-au toaletat în așa fel încât firele să nu fie avariate, iar copacul a crescut mai departe, luând forma unei inimi. Conturul său este foarte clar, iar cei care trec pe stradă se opresc câteva secunde să îl admire.

DSC_8935

Fotografiile postate pe facebook au stârnit mai multe comentarii. "Este un love line", spune un sibian care a observat că mai mulți copaci de pe această stradă arată aproape la fel. "O lecție de supraviețuire", a notat alt utilizator. Iar o doamnă a remarcat chiar o propoziție notată de Constantin Noica (al cărui nume îl poartă și strada), în "Jurnal de idei": "Nicio limită nu interzice nelimitatul".

DSC_8924 DSC_8882 DSC_8871

Foto: Silvana Armat

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

6 comentarii

TALIDA RUNCU

Acum 6 ani

SILVANA ARMAT, ESTI PROFESIONISTA! FELICITARI!
Raspunde

Vasile V. Vasile

Acum 6 ani

De ce răcnești, fă?
Raspunde

Loredana Kaschovits

Acum 6 ani

Dar tu de ce esti nepoliticos? Sper sa dispara cat mai curand firele de curent suspendate. Orasul ar fi mult mai verde.
Raspunde

slipknot

Acum 6 ani

cam exagerat hdr-ul in poze.... Atat HDR incat conturul pomului pe cer a luat-o razna :D
Raspunde

Eugen

Acum 6 ani

pozele sunt groaznice dar copacul este minunat!
Raspunde

MamicaMea.ro

Acum 6 ani

E o idee ce ar trebui preluata si de edilii din alte orase, au fost sacrificati multi copaci pana acum pentru a proteja liniile electrice, sau cele de telecomunicatii. E mai bine sa colaboram cu mama natura decat sa incercam sa o invingem. Acel copac salvat asigura oxigenul pentru cativa locuitori ai orasului In plus poate se transforma intr-un simbol al orasului daca cineva ar sti sa promoveze asta
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus