Marţi,
04.08.2020
Partial Noros
Acum
29°C

Campionatul Naţional de Kumite și “Cupa de 1 iunie de Karate Kyokushin Open” au loc în Sala “Transilvania”

20 Mai 2016 14:30

Campionatul Naţional de Kumite și “Cupa de 1 iunie de Karate Kyokushin Open” au loc în Sala “Transilvania”

Campionatul Naţional de Kumite va avea loc la Sibiu, în Sala “Transilvania”, pe 22 mai 2016. De asemenea, în aceeași zi se va desfӑșura și “Cupa de 1 iunie de Karate Kyokushin Open” pentru copii, junior și tineret. Ambele competiţii sunt organizate de cӑtre Asociaţia Club Sportiv “Musahi Dojo” Sibiu prin proiectul sportiv “Tradiţii și continuitate în artele marţiale sibiene”, co-finanţat de Primӑria Municipiului Sibiu.

Rezultatele excepționale obținute pe plan național și internațional de către sportivii sibieni (locul V la Cupa Mondială din Tokyo, Japonia — ediția 2009, locul III atât la Kata cât și la Kumite la Cupele Mondiale — edițiile din 2011 și 2012, locul I în Clasamentul General al cluburilor de Karate Kyokushinkai Tradițional din România timp de 8 ani consecutiv: 2008-2015) au determinat Comitetul tehnic al Federației de Karate Kyokushinkai Tradițional să aleagă din nou municipiul Sibiu, ca fiind cea mai potrivită locație pentru desfășurarea acestei competiții de anvergura națională. Este mândria noastră, a sibienilor, să fim gazdele unor acțiuni de un ridicat nivel tehnic.

Mesajul general transmis către populația sibiană este acela de a practica un sport, mișcarea în general, și artele marțiale în special, contribuind activ la creșterea nivelului de sănătate a populației, reducerea infracționalității juvenile, reducerea consumului de droguri, alcool și țigări, participând astfel, în mod activ, la procesul educațional sibian, sprijinit în direct și în permanență de către Primăria Municipiului Sibiu.

Evenimentul se va desfășura la Sibiu în data de 22 MAI 2016, la Sala Polivalentă Transilvania Sibiu, începând cu ora 9.00, și este deschis participării cluburilor sportive din țară, indiferent de stil ori apartenență.

Intrarea este gratuită.

La această competiție s-au înscris aproximativ 250 de sportivi din centrele Alba Iulia, Sebeș Alba, Târgu Jiu, Galați, Bistrița, București și Sibiu.

Categoriile de concurs sunt în număr de 70, din care 42 pentru Secțiunea Kata, respectiv 28 categorii pentru Secțiunea Kumite.

Festivitățile de premiere a sportivilor vor avea loc după ce se vor încheia rundele finale la toate categoriile, în după-amiaza zilei de 22 mai 2016, în jurul orei 17.00.

sursa

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

2 comentarii

alunelu

Acum 4 ani

Pana in 22 mai, adica sambata in 21, e Cupa Romaniei la Karate Kyokushin organizata de IFK Romania - Federatia de Karate Knockdown si clubul Budo Sib. Locatia, aceeasi Sala Transilvania, intrarea tot gratuita :)
Raspunde

Eu

Acum 4 ani

O parte din textul articolului suna ca si un text de campanie electorală ....oare de ce descriem întodeauna folosind clișeele standard....sănătate, infracționalitate, droguri, țigări, educație, tineret, etc. Textul este, ca de fiecare data pentru aceasta "echipa", la fel.....pompos si frumos ambalat.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus