Vineri,
27.05.2022
Acum
0°C

Ce facem în weekend?

Ce facem în weekend?

Noaptea muzeelor, spectacole de teatru și filme, dar și un concert marca Bosquito, toate vor avea loc în acest weekend în Sibiu.

Vineri, 20 mai Pe Stadionul Municipal va avea loc Cupa Municipiului Sibiu la Minifotbal, eveniment ce a ajuns la cea de-a treia ediție și se va desfășura în perioada 20-25 mai, cu începere de la ora 12.00.

De la ora 17.00, la Teatrul Gong va avea loc Simpozionul Național „Actualitatea Cercului Literar de la Sibiu”. În cadrul evenimentului va avea loc decernarea premiilor Simpozionului, dar și concursul de creație literară pentru liceeni „Iustin Panța”.

La Sala Thalia va avea loc Finala EUROPAfest cu începere de la ora 19.00. Acesta este un festin muzical în care melomanii s-au putut bucura de muzică bună din 4 genuri, și anume jazz, blues, pop şi clasic.

La Fabrica de Cultură se va juca spectacolul „Faust”, de la ora 19.00. Violent, emoţionant şi visceral „Faust“ îşi invită publicul la o experienţă individuală puternică despre cunoaștere, credinţă, durere şi iubire. „Faust-ul“ lui Silviu Purcărete, se distinge prin complexitatea viziunii regizorale: este o experienţă extrasenzorială la graniţa dintre Pământ şi Iad, un peisaj amplificat prin proiecţii, focuri de artificii, muzică rock live, zeci de actori şi dansatori şi o coloană sonoră originală semnată de Vasile Şirli.

La cinema Arta vor rula următoarele filmele: Angry Birds:Filmul 3D care va rula sâmbătă și duminică de la orele 12.00 și 14.00, iar în restul zilelor doar de la 14.00. În premieră va fi proiectat filmul Bacalaureat de la ora 16.00, de la ora 18:45 va rula comedia Vecini de cosmar 2 , iar seara, de la ora 20.45 va fi proiectat în premieră X-Men: Apocalypse – 3D

Sâmbătă, 21 mai Ziua începe la Teatrul Gong, acolo unde de la orele 10.00 și 12.00 va avea loc „Atelierul de Meșterilit”, coordonat de Aurelia Călinescu. Atelierul este destinat copilor cu vârsta cuprinsă între 6-10 ani.

De la ora 10.00, în Parcul Sub Arini va avea loc Festivalul Familiei, eveniment dedicat întregii familii, care va avea loc sâmbătă și duminică. Pentru copii vor fi instalate,trenulețe, castele gonflabile și carusele, dar nu vor lipsi nici concursurile care vor implica întreaga familie precum trasul de frânghie, alergatul în saci, ștafeta sau karaoke. În program se regăsesc numere de magie, iar duminică vor avea loc concerte susținute de Mihail și Alina Eremia.

„Noaptea Muzeelor” la Muzeul Bisericii Evanghelice C.A. din România în Casa Teutsch din Sibiu va începe de la ora 10.00, iar cei dornici vor putea face o vizită. Intrarea este liberă până la ora 22.00.

Muzeul Astra dă startul la „Noaptea Muzeelor” de la ora 12.00.

La sala Transilvania va avea loc evenimenul denumit „Tradiții și Continuitate în Artele Marțiale Sibiene - Cupa 1 Iunie de Karate Kyokushin Open”. Acesta va începe de la ora 12.00 și va avea loc și duminică.

De la ora 16.00, în Parcul Sub Arini va avea loc "Festivalul luminii".

De la ora 17.00, la Teatrul Gong continuă Simpozionul Național „Actualitatea Cercului Literar de la Sibiu”.

Tot la Teatrul Gong se va pune în scenă spectacolul „Povestea celor trei purceluși…care sunt patru”. Spectacolul este recomandat copiilor cu vârsta de peste 3 ani și va înccepe la ora 18.00.

Spectacolul Faust revine la Fabrica de cultură, de la ora 19.00.

În Oldies Pub va concerta trupa BOSQUITO, de la ora 19.30. Prețul unui bilet este de 40 de lei, iar intrarea se va putea face de la ora 18:30.

Duminică, 22 mai La Teatrul Gong se va juca de la ora 18.00 spectacolul „Cei trei purceluși…care sunt patru”. Spectacolul este recomandat copiilor cu vârsta de peste 3 ani.

De la ora 19.00, pe scena Teatrului „Radu Stanca” se va juca „Platonov”. O piesă pasională, riscantă, tributară tradiţiei histrionice a melodramei, într-o formulă ce anticipează marea contribuţie a lui Cehov la literatura dramatică mondială, amestecul său inconfundabil de comedie şi dramă.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

3 comentarii

mihai

Acum 6 ani

De daugat ceva important: la MUZEUL BRUKENTHAL Program Special „Noaptea Muzeelor” 21.05.2016 Muzeul de Istorie Casa Altemberger (Str. Mitropoliei, Nr. 2): deschis între orele 16:00 și 23:00 Muzeul de Istorie Naturală (Str. Cetății, Nr. 1): deschis între orele 16:00 și 23:00 Intrarea gratuită Celelalte sedii ale muzeului vor fi deschise în regim normal de vizitare (intrare cu plată, program: 10:00 - 18:00).
Raspunde

muntean

Acum 6 ani

Muzeul satului sibiu intrare gratuita și duminica 22 mai?
Raspunde

Bisboc Matarangu

Acum 6 ani

Every day and every time, off course, darling !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus