Sâmbătă,
18.05.2024
Cer Senin
Acum
12°C

„Lăsați copiii să viseze” la Sibiu Fringe Festival

„Lăsați copiii să viseze” la Sibiu Fringe Festival

Sibiu Fringe Festival își va deschide larg porțile pentru iubitorii de teatru, în perioada 10-19 iunie, iar o parte din spectacolele ce se vor juca în cadrul festivalului vor fi dedicate copiilor. Magia poveștilor va fi adusă pe scenele Sibiu Fringe de spectacole unicat și în premieră la Sibiu , spectacole ce oferă posibilitatea celor mici de a folosi arta ca mijloc de comunicare.

Deschiderea oficială a festivalului va avea loc în data de 10 iunie și va fi marcată de prima ediție a crosului organizat pentru cei care doresc să susțină teatrul independent. În data de 11 iunie de la ora 10,00 se va da startul în probele cross 4.000 m băieți și fete și proba de întrecere pe picioroange. În 12 iunie de la 10.00 se va da startul în probele de întrecere pe monociclu și în proba de întrecerea personajelor de poveste unde oricine este costumat în eroul preferat poate lua startul în această probă. Pentru sărbătoriții lunii iunie, vor veni atât din țară cât și din străinătate cele mai îndrăgite povești și personajele lor: „Ariel Micuța Sirenă”, „Spărgătorul de nuci”, „Motanul încălțat”, „Bubble Show”( Australia) „Pădurea fermecată” și multe altele.

„Lăsați copiii să viseze, visați copii, visați ! Spectacolul vorbește despre bucuria cadourilor oferite în Ajunul Crăciunului, despre rostul/sensul acestora, despre modul în care fiecare cadou poate stimula imaginația celui care îl primește prin povestea creată în jurul său”, spune Cristian Mitescu regizorul spectacolului.

Povestea „Spărgătorul de nuci” al Companiei 'Mușchetarii' este un puzzle alcătuit din poveștile clasice ale lui P.I. Ceaikovskisi E.T.A. Hoffman. Spectacolul se va juca in Sâmbătă, 18 iunie 2016 la Colegiul Tehnic Independenta. Un alt spectacol eveniment ce ajunge tocmai din Australia la Sibiu în Fringe este Bubble Show. Spectacolele cu baloane de săpun sunt atât de grandioase, încât deseori rămânem fără cuvinte în fața măiestriei celor care aduc pe scenă delicatețea, culorile și formele neobișnuite ale acestora.

"Bubble show'vine la Sibiu cu multe baloane de săpun! Acest spectacol este o metaforă minunată care îi învață pe copii cum să depășească temerile, prin arta magică de a face bule”, spune Kurt Murray realizatorul spectacolului.

Bubble Show se va juca pe 10,11 ;i 12 iunie 2016 la Colegiul Tehnic Independența, de la ora 10.00. Biletele pentru festival au fost puse în vânzare pe tomtix.ro și pe sbfringe.ro, unde se găsește și programul festivalului. Prețul unui bilet la oricare dintre spectacole este de 15 lei, elevii, studenții și pensionarii beneficiind de o reducere de 5 lei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Andreea

Acum 7 ani

Toate povestioarele se joaca la Colegiul Independenta? Cat costa biletul pt. copiii de 3 ani? Multumesc
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus