Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Daniela Cîmpean, PNL: "Un județ se dezvoltă dacă este condus de oameni integri, profesioniști și inovativi!"

Daniela Cîmpean, PNL:

 

Propunerea PNL pentru președinția Consiliului Judetean, Daniela Cîmpean sustine că societatea este cea care cere schimbare în mediul politic și administrativ, iar rolul partidelor este de a răspunde la noile cerințe ale cetățenilor prin oameni pricepuți și soluții noi: "Sibiul se schimbă, apare o nouă generaţie de tineri în orașe şi în mediul rural care trebuie susţinuţi cu oportunităţi. Progresul tehnologic, societatea impun un răspuns rapid al administraţiei la problemele localităţilor şi cetăţenilor. Consiliu Județean înseamnă mai mult decât împărțirea banilor pe proiecte mărunte și fără impact pe termen lung!" susține Daniela Cîmpean.

IMG_2009

Candidatul PNL crede în forța tinerilor și în capacitatea lor de a "restarta" economia județului.

 "Forța economică a Sibiului poate fi dată de tineri!

 Judetul Sibiu poate recupera foarte mult în dezvoltare prin reducerea decalajului urban-rural. FORŢA ECONOMICĂ A GENERAŢIEI TINERE poate fi SUPORT PENTRU CATEGORIILE VULNERABILE. Pentru asta trebuie doar să: atragem investitori, creem locuri de muncă, stimulăm inițiativa de afaceri și inițiativa socială privată din mediul rural.

 Consider că pot da o nouă viziune de funcţionare a Consiliului Judeţean, o viziune  modernă, activă, profesionistă. Și fără încălcarea legii!  Chiar cred că se poate și că merităm asta în județul Sibiu!", afirmă Daniela Cîmpean.

Candidatul PNL la președinția Consiliului Județean propune punerea în funcțiune a Planului de Acțiune Sibiu 2016, plan care urmărește dezvoltarea activă, sustenabilă a județului și eliminarea diferențelor între diferite zone.

"Cu PNL la guvernarea locală,„PAS-016” - Planul de Acţiune Sibiu va intra în acțiune!

 Acest Plan de Acțiune Sibiu se va baza pe 3 vectori:

 1) dezvoltarea polilor ubani din județ;

 2) turism „all seasons”, în toate anotimpurile, de durată mai lungă, cu punerea în valoare a zonelor atractive prin turism cultural, turismul activ prin sporturile de iarnă, turism balnear sau turismul de business pe axa Sibiu-Mediaș;

 3) creşterea capacităţii administrative în mediul rural.

 Cu toții dorim o schimbare în bine. Cred că această schimbare poate fi făcută cu implicarea în politică şi în comunitate a celor buni, dedicaţi şi serioşi în meseria lor!", concluzionează candidatul PNL la președinția Consiliului Judetean Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

12 comentarii

m

Acum 7 ani

Tare, fraza cu forta tinerilor are deasupra o poza foarte sugestiva :)))
Raspunde

hai-hui

Acum 7 ani

Nush cine le-a creat materialele astea, dar respectivul ar trebui concediat imediat...
Raspunde

GB

Acum 7 ani

DIn vara la Steaua, gata hai semneaza contractul.
Raspunde

sibian

Acum 7 ani

Eu votez FDGR si Bottesch. Pentru ca Bottesch o demarat proiectul apa, canalizare, gaz si asfalt in comunele si satele din judetul Sibiu. Inca de acum 5 ani ultimul sat din jud Sibiu avea trase apa, canal si gaz. Satul bunicilor invecinat cu acesta dar situat in jud Alba era ca acum 20 ani. PSD si Cindrea nu or avut ce face decat sa continue respectivele proiecte ale FDGR, altfel dracu ii lua. Penalii din PSD si PNL sa mai stea o tura pentru ca numai gura e de ei. Votez FDGR pentru consiliu local, la primarie ma mai gandesc, intre Astrid si Pop.
Raspunde

dancp

Acum 7 ani

hei hei lipseste din poza, PDLista turcan,blonda atotstutoare si democrata in rest succesuri tutulol!!!!!!
Raspunde

Gheorghe

Acum 7 ani

Eu zic ca oricum ar da-o la intors psd-istii, pnl-istii si toate celelalte "partide", tot pe hotii, anchetatii si/sau condamnatii, care au mai fost pe la ciolan in diferite forme si combinatii, n-i propun ca a ne conduca ! Macar sasii nu-s asa hoti ca noi . De aceea singura solutie buna pt noi sibienii , solutie care functioneaza deja bine de multi ani, este FDGR-ul. Ne face si mai deosebiti in marea asta de mitici , valahi si moldoveni.... Asta este si cauza pt care investitorii din vest trag si pe la noi , de in curand nu o sa mai avem forta de munca locala ! Deci Astrid Fodor si Botesch ! Sa nu uitam ca trebuie sa votam si toti consilierii locali si judeteni ai FDGR , pentru ca cei 2 sa aiba majoritatea lor si sa poata pune in aplicare ceea ce dorim noi sibienii!
Raspunde

xxx

Acum 7 ani

Gheorghe, mai bine te muti in Germania daca iti plac asa de mult sasii. Auzi ca "nu-s asa hoti ca noi", daca tu esti hot nu inseamna ca toti suntem si sa nu uitam de cele 6 case cumparate cu banii de meditatii. Ha ha ha
Raspunde

Game of Thrones

Acum 7 ani

sugestiva poza, de fapt pozele :))))) materialele dvs. sunt revizuite de cineva, inainte sa apara pe site? lolozaur... adica un dinozaur cu lol. desi zambetul e amar. toate advertorialele dvs. m-au 'convins' cu cine votez. daca la fel de bine veti conduce judetul, cum alegeti pozele, mai bine pass....de fapt, oricum pass.
Raspunde

Sibian

Acum 7 ani

Eu cu bucurie votez PNL si la Primarie si la Consiliu Judetean! Sunt oameni faini, cu bun simt, integri si au niste idei senzationale pentru Sibiu. Sibiul in 4 ani nu o sa mai fie recunoscut daca fac ce au spus. Si sunt convins ca o sa faca tot ce au promis! Numai votez cu FDGR. Vreau sa votez cu PNL! Votez cu drag PNL!
Raspunde

Olingpia Gafozdea

Acum 7 ani

"Numai vota FDGR" Si dacă nu spun ce fac?
Raspunde

ce mai conteaza

Acum 7 ani

postac detected. 2074, e seara si intuneric. Vântul vine din văzduh și izbește ferestrele la geam. Un crivăț cum nu s-a mai văzut de când lumea a pățit ce a pățit acu 20-25 de ani. Război, foamete, disperare, o lipsă totală de Doamne Doamne. Dar tu măi șobolan obosit. Tu o să trăiești. Ca orice șobolan, știi să te strecori printre șopârle, înveți acum, să duci o viață la picioarele ciorilor cu splendoare unui rahat uscat de sub colacul de la budă și cu grația unei flori de sub borcanul cu castraveți, peste 58 de ani vei fi tot în viață. Să îți amintești atunci ce mândru și cu drag ai votat
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus