Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Juniorii U16 de la CSU Sibiu au câștigat medalia de bronz, la Turneul Final

Juniorii U16 de la CSU Sibiu au câștigat medalia de bronz, la Turneul Final

Juniorii under 16 de la CSU Sibiu, antrenaţi de Alexandru Kovacs, au câștigat medalia de bronz la Turneul Final de la Cluj-Napoca.

După două victorii în grupe, care le-au asigurat prezența în semifinale, juniorii CSU au jucat finala mică, în compania celor de la CSS Târgu Jiu și au reușit să obțină bronzul, după partida care s-a încheiat 68-56.

”Au fost meciuri dificile, meciuri extrem de echilibrate, iar acest lucru s-a putut vedea si pe tabelă. Au fost scoruri strânse, finalizate la puține puncte diferență. Mă bucur foarte mult pentru ce am reușit să realizăm, împreună cu copiii. Sincer, speram să reușim să ne clasăm în primele patru. Am reușit mai mult, dar totul a depins de copii. Le mulțumesc pentru efortul depus, le mulțumesc părinților pentru susținere, dar și firmelor Mainetti și Emco”, a spus Alexandru Kovacs, antrenorul CSU Sibiu U16.

Pe lângă medaliile de bronz, Victor Bogdan a fost desemnat cel mai bun pasator al turneului, cu 27 de pase, iar fratele său, de asemenea component al CSU Sibiu U16, Paul Bogdan s-a clasat pe locul doi, cu 24 de pase decisive.

Rezultatele meciurilor disputate de CSU Sibiu, în cadrul Turneului Final U16 au fost:

BC Slam București - CSU Sibiu:71-76

CSU Sibiu- CN Aurel Vlaicu București:64-70

CSU Sibiu-  CS Spike București: 78-72

CSU Sibiu- Steaua Eximbank București: 62-78

CSS Târgu Jiu- CSU Sibiu: 56-68.

Din lotul CSU Sibiu U16 fac parte: Bogdan Victor, Bogdan Paul, Darius Vintilă, Vlad Golea, Alexandru Grama, Radu Zărnescu, Rareș Malene, Sebastian Buțiu, Robert Oprișu, George Potera, Patrick Pascu, Radu Golea, Paul Popa și Călin Andy.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus