Marţi,
14.05.2024
Partial Noros
Acum
14°C

Strada Ecaterina Varga ar trebui să aibă asfalt toamna aceasta

Strada Ecaterina Varga ar trebui să aibă asfalt toamna aceasta

a lucrărilor este termenul în care trebuie modernizată strada Ecaterina Varga. Autoritățile locale au semnat contractul pentru asfaltarea acestei străzi de pământ în cursul zilei de miercuri, 8 iunie, cu o firmă din Hunedoara, SC Intralpin SRL. Valoarea contractului este de 940.000 de lei, informează administrația locală. ”În termen de patru luni se vor amenaja trotuarele și carosabilul străzii Ecaterina Varga, iar iluminatul public va fi modernizat. Reamintim faptul că pe această stradă rețelele de apă, canalizare și gaz au fost deja înnoite”, se arată în comunicatul administrației locale. Strada Ecaterina Varga este una din cele aproximativ 100 de străzi de pământ din Sibiu, pe care administrația locală dorește să le modernizeze în următorii ani.

“Modernizarea străzilor de pământ continuă și din bugetul local, dar marea majoritate a acestora le vom reabilita din fondurile împrumutului pe care l-am contractat de la Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare. În următoarele săptămâni vom contracta deja lucrările pentru 32 de străzi de pământ”, Astrid Fodor, primarul interimar al municipiului Sibiu
Foto: arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

beton

Acum 7 ani

o minune. un moment istoric. trebuie sa intre in analele .... istoriei. era si cazu pan la urma.
Raspunde

Marian

Acum 7 ani

Chiar o.....minune...o adevărata " surpriza"....era si cazul...după ce municipalitatea "organizata" a inceput asfaltarea dinspre marginea orasului spre centru (vezi Frezorilor)..dar probabil ca acolo s.a apasat pe "acceleratie"ca doar sunt case doar pe o parte ....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus