Sâmbătă,
25.06.2022
Cer Senin
Acum
15°C

Concurența pe piața muncii în Sibiu obligă SNR Rulmenți că angajeze oameni din Brașov

Concurența pe piața muncii în Sibiu obligă SNR Rulmenți că angajeze oameni din Brașov

Societatea NTN-SNR RULMENȚI Sibiu, cu sediul în Zona Industrială Vest, organizează astăzi o serie de interviuri pentru angajare în localitatea Victoria, din județul Brașov.

Compania a anunțat primăria Victoria că angajează personal calificat şi necalificat, iar autoritățile locale au pus la dispoziție un spațiu pentru interviurile de angajare chiar în incinta primăriei.

Conform anunțului de angajare, compania din Sibiu oferă:

*Pachet salarial motivant,(prime de merit şi de performanţă, tichete de masă, sporuri de noapte şi de week-end, ore suplimentare plătite dublu)

*Transport gratuit

*Formare specifică la locul de muncă

*Pachet beneficii de sănătate

Cei care sunt interesați pot obșine informații suplimentare la e-mail-ul: recrutare@ntn-snr.ro sau la nr. de tel: 0374 390353 și 0374 390322.

Citește și:

Torok, ITM: În viitorul apropiat județul Sibiu se va confrunta cu cea mai mare criză a forței de muncă!

Sursa foto

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

7 comentarii

costy

Acum 6 ani

O mare besina de firma!
Raspunde

Sibian 100%

Acum 6 ani

Corect,salariu de mizerie,munca multa
Raspunde

radu

Acum 6 ani

Cam ce salariu se ia la inceput?
Raspunde

@@@

Acum 6 ani

Deci ne umplem si de moldoveni, cosmopoliti vom fi.....ca Iasovul secolelor trecute :) Oare ne umplem si de metehnele din Steagu'/Astra de prin 2000 cand era periat un cartier de 90 000 locuitori?
Raspunde

Bucuresteanu'

Acum 5 ani

Ce stii tu despre moldoveni si despre altii? Zici ca soarele se invarte in jurul Sibiului. Daca sunteti cu adevarat civilizati (si nu frustrati) nu mai lasati comantarii rautacioase...... Daca nu erau moldovenii cu Stefan in frunte va inchinati la moschee la ora asta
Raspunde

gigea

Acum 6 ani

La ce inginineri in functi sunt la SNR, va recomand sa nu aveti de-a face cu asemenea oameni! Nu va ratati tineretea masurand rulmenti la SNR! Sunt lucruri mult mai interesante de facut in viata asta! Inginerii sa treaca pe productie, acolo e locul lor!
Raspunde

bebelusa bebe

Acum 6 ani

este o fabrica de mincinosi ordinari care isi vad numai interesul lor si iti da un salar de nimic nu va angajati acolo ca o sa va para rau
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus