Luni,
20.05.2024
Partial Noros
Acum
20°C

Avocatul care își face reclamă cu un furt

Avocatul care își face reclamă cu un furt

Un articol furat integral și publicat sub o altă semnătură nu mai este o știre. Dar un articol copiat integral de către un avocat și distribuit contra-cost pe o agenție de știri e un fapt rar.

Articolul publicat ieri seară pe site-ul turnulsfatului.ro, ”Timbrul de mediu, ilegal. Ce trebuie să facă proprietarii”, a fost copiat integral în această dimineață de avocatul bucureștean Marius Vicențiu Colțuc și postat pe blogul său.

ts

A schimbat doar numele avocatului consultat de către noi, Remus Rațiu, cu numele lui. Mai mult decât atât, a și plătit apariția articolului pe pagina agenției naționale de știri, Agerpres, la fel copiat integral, schimbând doar numele avocatului care ne-a acordat datele privind despăgubirile proprietarilor de autovehicule.

blog avocat

Contactat telefonic, avocatul Marius Vicențiu Colțuc susține că nu știe nimic. ”Acum am ajuns la birou, nu știu de nici un articol. Probabil colegii de la marketing…”, s-a scuzat avocatul, cerând apoi un link să vadă despre ce e vorba. N-a mai răspuns la mailul în care i se prezentau dovezile furtului, însă a schimbat rapid textul pe propriul său blog.

Reprezentanții agenției Agerpres au comunicat la rândul lor avocatului că textul postat contra-cost e copiat și că nu îi aparține. ”Clientul Cabinet Avocat Colțuc a trimis  comunicatul la care faceți referire, pentru a fi publicat pe pagina Business OTS (contra cost). Comunicatul a fost publicat la 11.03, apoi, la cererea clientului a fost modificat. Vom comunica clientului sesizarea dumneavoastră”, ne-a transmis Agerpres.

agerpres

Deși a schimbat textul articolului pe blogul său, avocatul, sau ”colegii de la marketing” au uitat să schimbe și fotografia, evident și ea copiată de pe site-ul Turnul Sfatului. Așa se face că pe internet, la articolul privind decizia Curții Europene de Justiție cu privire la recuperarea contravalorii timbrului de mediu, apare o fotografie cu sensul giratoriu de la intersecția Calea Dumbrăvii cu Bulevardul Mihai Viteazu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

George

Acum 7 ani

De rasul curcilor :)))
Raspunde

limbiu

Acum 7 ani

Nu sunt singurii oameni fără caracter pe care ii cunoaștem ....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus