Vineri,
23.04.2021
Parțial Noros
Acum
10°C

Cei mai importanți tatuatori din lume, prezenți la Transilvania Tattoo Expo

Cei mai importanți tatuatori din lume, prezenți la Transilvania Tattoo Expo

Transilvania Tattoo Expo a ajuns la cea de-a VIII-a editie, iar în perioada 1-3 iulie va reuni la Sibiu unii dintre cei mai mari artiști tatuatori din lume, oferind publicului sibian posibilitatea de a se tatua la artiști foarte cunoscuți pe plan internațional.

Tematica ce predomină ediția din anul acesta este varietatea și polivalența atât în ceea ce privește invitații, cât și activitățile ce vor avea loc pe parcursul celor trei zile ale evenimentului. Noutatea din acest an constă în faptul că Transilvania Tattoo Expo va avea loc într-o locație nouă și modernă la REDAL, str. Johann Sebastian Bach 4, Sibiu. Acest spațiu dedicat evenimentelor permite găzduirea convenției la un nivel mai înalt de confort și eficiență, atât pentru vizitatori, cât și pentru artiștii participanți. Zilnic vor avea loc tradiționalele concursuri de tatuaje pe diferite categorii, „Best of day”, „Best of color”, „Best of bla & grey”, „Best of show”, la care se vor putea înscrie persoane din public care își fac tatuaje în cadrul evenimentului. Artiștii ale căror tatuaje vor fi desemnate cele mai bune, vor câștiga trofee Transilvania Tattoo Expo, precum și premii constând în mașini de tatuat unicat construite de meșteșugari consacrați ai industriei, dar și premii în bani.

Emilio Gonzalez, cel mai tatuat și modificat om din lume se va afla la Sibiu

În plus, timp de o săptămână înainte de eveniment în locații din oraș vor avea loc expoziții cu printuri ale unor picturi realizate de tatuatorii cei mai importanți care participă la ediția din acest an.

„Asociatia Transilvania Tattoo Club Sibiu prin evenimentul Transilvania Tattoo Expo caută mereu să găsească metode inovatoare prin care să educe publicul cu privire la arta tatuajelor. Știm cu toții că acest mediu artistic a avut conotații poate mai puțin favorabile decât alte medii în trecut, dar în ultimii 20 de ani direcția mondială a acestei bresle a devenit o direcție profund influențată de arta plastică. Acum tatuajele, indiferent de mărime și complexitate sunt accesibile unui public foarte larg și, având în vedere faptul că gusturile sunt la fel de variate precum oamenii, considerăm că este important să se înțeleagă fundamentul artistic pe care este clădită scena contemporană a tatuajelor. Pentru a exemplifica acest fundament artistic am ales să organizăm o expoziție intitulată "Dincolo de tatuaje", expoziție de printuri fotografice a unor lucrări de artă plastică (cu precădere picturi în ulei) executate de către trei dintre ce mai importanți artiști tatuatori prezentați la această, precumGuil Zeekri (Germania/Israel), Stefano Alcantara (Peru/SUA) si Victor Policheri (Suedia/SUA)”, anunță organizatorii.

Pentru a stârni interesul unui public mai larg, ediția din acest an aduce două noi activități și anume, demonstrații MMA și sesiuni de body suspension cu cel mai tatuat și modificat om din lume, Emilio Gonzalez. De asemenea, pe parcurusul celor trei zile publicul vizitator va putea admira la eveniment motociclete customizate create de constructori români și străini realizate în mare parte hand made și premiate la concursuri din țară și străinătate.

Vizitatorii pot avea ocazia să se tatueze în cadrul evenimentului, artiștii nu doar expun lucrari deja executate ci, pot exectua tatuaje pe doritori chiar la eveniment. Cei interesati sunt rugati sa contacteze direct artistii publicati pe pagina noastra web: http://www.tattooexpo.ro/tattoo-artists. Prețul biletului pentru acces la eveniment este de 15 lei/zi. Copii sub 7 ani și pensionarii au acces gratuit.

Comentarii

1 comentarii

@

Acum 4 ani

Niste scarbosi, :))))))
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus