Duminică,
24.10.2021
Cer Senin
Acum
3°C

ACTUALIZARE Explicația șoferului de BMW i8: După aia a plecat altă mașină și s-a parcat așa, de am rămas eu!

ACTUALIZARE Explicația șoferului de BMW i8: După aia a plecat altă mașină și s-a parcat așa, de am rămas eu!

Actualizare ora 18:28

Șoferul BMW-ului i8 care apare parcat pe două locuri de parcare în Piața Mică a contactat telefonic reporterul Turnul Sfatului și a explicat de ce a lăsat mașina așa. Conform acestuia, când a sosit în Piața Mică altfel erau celelalte mașini parcate. După o perioadă de timp configurația mașinilor parcate în jur s-a schimbat și mașina lui a rămas în poziția în care apare fotografiată.

Șofer: Cum ai reușit să scrii prostiile alea pe acolo?

Reporter: Ce prostii? La ce te referi?

Șofer: Păi nu știu, dar parcarea aia, care tu o vezi așa, tu știi înainte eu să parchez mașina cum au fost celelalte mașini parcate de am parcat mașina în halul ăla? Cum poți să scrii așa ceva?

Reporter: Vrei să zici că înainte erau alte mașini parcate și pe urmă au plecat...

Șofer: Adică... vreau să zic că interesează-te înainte să faci chestiile astea!

Reporter: Te rog să-mi explici cum de ai lăsat mașina pe două locuri. Erau alte mașini parcate și ai venit tu...

Șofer: Sunt alte mașini acolo! Iar eu, gândește-te, că la mașina asta deschid ușile în lateral! Degeaba ai pus tu tot felul de imagini. Urcă-te în ea și deschide ușa să vezi cum se deschide. Și atunci poți să îți dai seama dacă e ok sau nu e ok să scrii așa ceva!

Reporter: Oamenii ăia din imagini cum au parcat acolo și au avut loc?

Șofer: Bă, nu-i normal! Ai văzut că după aia, pe facebook, toți ciobanii încep să scrie tot felul de chestii aiurea!

Reporter: Explică-mi tu, exact cum s-a întâmplat.

Șofer: Eu știu că trebuie să faci tot felul de chestii, că din asta lucrați, dar pe bune, faceți-le fratele meu pe alte chestii… Eu când am ajuns acolo și am parcat mașina…

Reporter: Te rog…

Șofer: Nu erau locurile alea două așa cum le vezi. Că după aia a plecat altă mașină și s-a parcat așa, de am rămas eu între două chestii, e altceva.

Reporter: Nu prea face sens ce zici tu, că a plecat altă mașină și ai rămas în mijloc. Nu înțeleg.

Șofer: Degeaba, nu suntem nici procuror, nici inculpat. Eu îți spun numai că nu este ok să scrii așa ceva despre mașina aia, pentru că nu ai știut cum s-a întâmplat totul.

Reporter: Am văzut-o.

Șofer: Atunci ai văzut-o tu, dar știi când am parcat-o eu?

Reporter: Nu, nu am văzut când ai parcat-o, dar am văzut în mijlocul a două locuri de parcare.

Șofer: Ulterior s-au pus mașini așa.

Reporter: Am înțeles.

Șofer: Și atunci de ce scrii așa? Te rog frumos să ștergi!

Reporter: Asta nu fac. Pot să completez și să arăt care e explicația ta, faptul că altfel erau parcate mașinile când ai venit și că așa ai rămas după ceva timp, nu ai parcat intenționat pe două locuri de parcare.

Șofer: Acum oricum mi s-a făcut o imagine nașpa din alte chestii și acum mă trezesc să scrie de mine toți dobitocii care n-au bani de-o cola!

Reporter: Oprește-te că eu nu ți-am zis dobitoc!

Șofer: Intră pe facebook să vezi ce se scrie, ”cioban”, ”mitic”. Sunt din Sibiu, mă, nu sunt nici cioban, nu sunt nimic!

Reporter: Eu nu am zis nici că ești cioban. E dreptul fiecăruia să scrie ce vrea pe pagina lui de facebook, că te văd cum ai pus mașina. E părerea lor și dreptul lor să creadă asta.

Șofer: Deci e părerea lor! Scrii și ceva dacă vreau eu acum să scrii?

Reporter: O să scriu exact cum mi-ai explicat, ce s-a întâmplat de ai parcat așa. Și dacă mai ai și alte completări, bineînțeles că scriu.

Șofer: Să scrii, deci, că a fi cioban în ziua de astăzi e cel mai bun lucru care îl poți face.

Reporter: Fiecare cu ce îi place să facă.

Șofer: Degeaba, văd că tu ești cu ale tale. Băi, acum sincer, la modul cel mai serios, nu zice nimeni că să nu scrii, scrie că asta trebuie să faceți ca să câștigi și tu o pâine, dar nu chiar orice scrie un prost într-un facebook… că eu dacă îți fac ție niște poze și scriu într-un facebook anumite nebunii, poți să le iei de bune? Mai ales pentru un loc de parcare. Dacă era Dacie mai scriai de ea? Sincer!

Reporter: Cum să nu! Uită-te la noi pe site și o să vezi și Dacii parcate aiurea.

Șofer: Îți spun eu că îți arăt încă patru mașini parcate așa!

Reporter: Arată-mi-le și le pun lângă mașina ta.

Șofer: Acum mă duc și-ți parchez un Fiat în Piața Mică și-ți fac pariu pe ce vrei tu că nu o să scrie nimeni nimic!?

Reporter: Fă-i poză și trimite-mi-o și eu îți promit că o pun lângă poza cu mașina a ta.

Șofer: Hai că… Cât îmi dai să mă duc s-o pun într-o poziție mai nașpa! Fii atent, acum mă duc și-o pun de-a latul, pe patru locuri! Cât îmi dai?

Reporter: Nu-ți dau nimic, cum Dumnezeu să-i dau eu ție, când e clar că ai mai mulți bani ca mine. Ce întrebare e asta? Ești liber să îți pui mașina în ce poziție vrei tu, eu doar te rog să-mi trimiți poze pe urmă.

Șofer: Lasă, că sunt cu bicicleta acum… Nu erau mașinile așa când am venit, că nu ai cum să deschizi ușile, n-ai cum să nu lovești altă mașină.

Reporter: Am înțeles, o să pun explicațiile astea, să vadă oamenii clar de ce ai parcat așa.

Șofer: Deci eu am pus lângă una mai aproape și cealaltă, într-adevăr, rămăsese puțin spațiu, ca să ies eu ca șofer, mă înțelegi? Dup-aia că s-au mutat mașinile și m-am trezit eu așa, nu mi se pare corect.

Reporter: Am înțeles și o să completez să vadă cine citește că nu e neapărat vina ta, dacă tu așa spui.

Șofer: Bine, bine… mersi…

Actualizare ora 17:17

Câțiva cititori ne-au atras atenția că modelul BMW i8 este o mașină specială, ale cărei uși se deschid într-un mod neconvențional pentru o mașină obișnuită. Și din acest motiv un posesor de i8 ar avea nevoie de mai mult spațiu pentru a deschide ușile într-o parcare.

Alții sunt de părere că mașina poate fi parcată în orice parcare publică obișnuită, așa cum o arată o mulțime de fotografii din toată lumea.

parcare bmw i8 parcare bmw i8

(Sursa foto)

Știre inițială:

Un proprietar de BMW, model de ultimă generație, a ținut astăzi cu tot dinadinsul să demonstreze că toate clișeele legate de posesorii acestei mărci sunt reale.

În ciuda aglomerației din Piața Mică el s-a gândit că poate lăsa liniștit mașina pe două locuri de parcare. Imaginea a fost surprinsă de o sibiancă și după ce a fost postată pe facebook a devenit virală în oraș.

”Piața Mica este mai mult decat aglomerata in fiecare zi si cu toate astea se găsesc specimene care țin sa parcheze pe doua locuri”, a scris Anda Suciu, în postare.
Alții au fost și mai vehemenți: ”Degeaba ai ban, dacă ești cioban”, ”Lipsă de bun simț” sau ” Eu cred că șoferul are o tulburare oculară. Nu poate distinge linia dintre linii”.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

57 comentarii

govo

Acum 5 ani

eu cred ca daca avea o rabla nu mai era nici o postare.maturizati va si lasati politia sa faca treaba..va cosiderati mai importanti decat sunteti si sincer nu aveti nici un drept.stima .maine ma duc si las si eu masina mea de a latu sa va vad poate crapati de draci voi persoanela astea perfecte.sanatate.
Raspunde

SB10NUT

Acum 5 ani

tu esti mai prost ca individu din poza
Raspunde

carmen

Acum 5 ani

De-aia a ajuns România in halul ăsta, din cauză că sunt mulți care gândesc ca dl Govo. Toată lumea tace și își vede de treaba ei! Ne lipsește sensul civic! Ar trebui să semnalăm mai des ceea ce nu este în regulă, dacă tăcem nu se rezolvă nimic! A făcut rău cel care a parcat așa, nu cine a publicat poza! Așteptăm degeaba poliția sau pe alții ca să ia măsuri, dacă ne pasă trebuie să plece de la noi!Dacă mâine dl Govo lasă așa mașina, sper să nu o mai găsească acolo ; e prea ușor să scapi doar cu o poză pe Facebook!
Raspunde

Catalin

Acum 5 ani

Poate ca piata e gandita f f prost cu parcari pe fiecare centimetru patrat si omu e doar prudent. Dupa 3 luni de parcat des in piata obligat fiind de situatie, masina e zgariata sau indoita pe toate cele 4 usi inclusiv bara din spate. Avariile aduse astfel unei masini de 10,000 euro sunt imense. Parcarea e gandita prost. Eu n o vad ca situatie de prost gust.
Raspunde

Mihai

Acum 5 ani

Pai si de ce nu parcheaza in alta parte atunci, daca acolo parcarea e gandita prost? Tin sa iti reamintesc ca sunt multe alte parcari cu plata in centrul Sibiului. Nu cred ca dadea jos prea mult din burta daca mergea 5-10 minute pe jos...oricum el e eco si isi ia masina electrica.
Raspunde

Aaa

Acum 5 ani

Omul poate si-a lasat masina asa pentru ca stie ca majoritatea taranilor din romania cu masini de 1-2 mii de euro , parchera langa si cand deschid usa direct in masina ta dau , si pe om in costa mai mult sa isi repare masina de cat costa masina ta . Asa ca nu mai postati aiurea aberatii.
Raspunde

Mihai

Acum 5 ani

Si pe tine ce te costa sa vorbesti corect gramatical?
Raspunde

Moșu'

Acum 5 ani

Îți pot da n exemple din Germania și Austria unde parcările sunt și mai strâmte de atât. În secolul ăsta trebuie să știi să parchezi. Și în țările europene se zgârie mașinile în parcare (rareori intenționat, însă). Doar că, în țările europene, nu-și ia nimeni mașină care să fie remarcată și de pe Lună, dar pe care nu are bani s-o vopsească dacă e zgâriată. Ceea ce spui tu nu e argument, e rea-voință. Ca și când buzunarul meu din care trebui să repar un Logan e mai prejos de buzunarul unuia care trebuie să repare un BMW. Vai, săracul. (Valabil și pentru Cătălin)
Raspunde

Andrei Suciu

Acum 5 ani

Dl. Dobre. Inainte de a scrie un ... de articol, documenteaza-te ca nu e greu. un search pe goolge face minuni. un bmw i8 are nevoie de 1.1m in laterale pentru a putea deschide usile si a cobori din masina.
Raspunde

Ghita Pristanda

Acum 5 ani

Sunt sigur că la banii lui putea să ia două tichete de parcare pe care să le și afișeze în bord. Atunci n-ar mai fi avut nimeni nimic de comentat. Dacă tot are bani nu înseamnă că are și dreptul să sfideze pe toată lumea...
Raspunde

jonyjon

Acum 5 ani

“Is there enough room in a crowded parking lot to open the doors?” Absolutely, but if you’re really parked in, trouble may be had. Ideally, the i8’s doors require about a foot and a half of space free next to the car to open. The hinges run along the A-pillar, meaning when the doors are opened, they swing up and forward; the doors’ limited vertical height keeps the lateral space needed for swinging them open to a minimum. Sursa: http://blog.caranddriver.com/20-questions-about-the-bmw-i8-sports-coupe-you-asked-we-answer/ Un picior si jumatate = cam 50 cm, jumatate de metru, cum vrei tu sa-i zici. P.S. "Curajoasa" autoare a pozei a sters-o deja de pe Facebook.
Raspunde

Oana

Acum 5 ani

usile sunt de tip butterfly. .cautati pe net BMW i8 si vedesti ca usile se deschid in lateral.... cum vreti sa parcheze sa ii se deschida usile si sa nu loveasca alate masini?
Raspunde

Ghita Pristanda

Acum 5 ani

Băi frate, ați înebunit cu ușile alea. La majoritatea mașinilor ușile se deschid în lateral! Și ale mele au nevoie de 1,05 m când sunt larg deschise, dar asta nu înseamnă că nu pot parca pe un singur loc. E chestie de voință și de respect față de ceilalți.
Raspunde

Stel

Acum 5 ani

Masina asta e scoasa la vanzare pe OLX. O fi si pe "La jumate" ?? :))))
Raspunde

Proprietar i8

Acum 5 ani

O parcare corecta , corespunzatoare si aferenta ! Pe barasoneala !! Va pupa sefu!
Raspunde

alex

Acum 5 ani

inca o dovada ca cei 7 ani de acasa nu se cumpara
Raspunde

tex

Acum 5 ani

din pacate se umple sibiul de cocalari...ca ala cu bmw-ul! cat despre reporter...relax...sigur ai altele mai importante de facut decat sa faci educatie civica cu ghiolbani!
Raspunde

!

Acum 5 ani

catelusul e simpatic, sper ca nui din bucale
Raspunde

lb

Acum 5 ani

bmw-u-i masina tziganilor si a manelistilor
Raspunde

D

Acum 5 ani

Atata timp cat sunt milioane de ciobani cu sau fara bani care deschid usa ca glontul lasand pe tabla altor masini doar valuri consider justificat ca o masina frumoasa care omul doreste sa o pastreze sa fie parcata pe 2 locuri in speranta ca nu va deschide nimeni usa sa o loveasca, asta ca a avut noroc eu am patit sa parcheze si restul tot pe 2 parcari - oare daca asta era cazul ce mai scria domnul reporter?!
Raspunde

Ioan

Acum 5 ani

"D"- vine cumva de la DOBITOC ? "A"- sigur vine de la agramat sau analfabet! Ai inteles ceva D?
Raspunde

D

Acum 5 ani

Ioan, hai canta la alta masa!
Raspunde

Cacati cu litera mare!

Acum 5 ani

Sa-mi suga ciobanii branza moale de retarzi coclii din rude facuti. Ati fost niste slugi la sasi si va credeti evoluati cica,,,concurenta-i dura la capilatala, nu? Struguri acri sunt, avortatilor!
Raspunde

scolitul

Acum 5 ani

pai chiar suntem evoluati fata de voi, gibonii
Raspunde

mareleDAC

Acum 5 ani

ce sa vrei de la dobre....
Raspunde

sibian

Acum 5 ani

dobitoc sofer
Raspunde

Luci

Acum 5 ani

Mi-as dori ca macar unul din cei care arunca cu pietre sa se puna in pielea omului cu pricina....Sa inteleg ca daca parchezi normal pe un singur loc si te alegi cu zgarieturi, sau mai rau cu o adancitura in portiera, i-ar faptasul pleaca si nu isi recunoaste vina.....este ok...ca si pe la altii in tari mai dezvoltate se intampla.....Pai de aveam eu o masina ca asta...parcam pe 4 locuri numai sa fiu sigur ca nu o atinge nimeni...E usor sa bagi de vina cand esti fomist....si conduci un ciur...Nu va e rușine...?Vorbiti de civilizatie de parca chiar exista....in special la noi in tara...acolo unde cosurile de gunoi sunt asa niste chestii atarnate de stalpi...ca de bagat mizeria in ele,mai greu...Si aveti tupeu sa comentati....adica e vina mea ca mi-am luat o masina scumpa....trebuia sa imi i-au un logan si atunci numai comenta nimeni .Dar daca o parchez normal si tu...imi lovești masina...sa iti iau jumătate din apartament?
Raspunde

Tango cu cioc

Acum 5 ani

Tot Dobre asta statea cu cu alt fomist din TS, si dirija masinile pe Avram Iancu, in parcare. Cand nu ai o meserie, fotografiezi masini parcate aiurea...
Raspunde

Cosmin

Acum 5 ani

Ignorantul ală mereu parchează așa. Unele gunoaie au impresia că respectul in societate se câștigă platindul cu bani, nu câștigând respectul și admirația celorlalți prin propriul comportament.
Raspunde

Cosmin

Acum 5 ani

Luci dragă, ai o logică de te doare capul. Dacă ar fi după tine ... în mintea ta creatza, să înțeleg că tu cu mașina tu ești m-ai cu motz în fața legii fata de un "fomist" cu Logan? Și eu conduc o mașină scumpă și am o portiera atinsă de altcineva, dar asta nu înseamnă că de acum blochez 2-3 locuri de parcare... sa ma răzbun pe altii. Ce s-ar întâmpla dacă toti cei cu mașini peste 35mii euro ar parca așa? Ne-ar mai trebui încă un oraș doar pentru parcări. :)))
Raspunde

e-manuela

Acum 5 ani

Buna ! Dacă prietenul meu este cocalar, credeți ca i se potrivește un BMW i 8?
Raspunde

jonyjon

Acum 5 ani

Tineti-le dom'le in garaj daca-s asa de pretioase! La fel si fizicul vostru nepretuit, sa nu se sifoneze cumva, mai bine stati in casa!
Raspunde

Andrei

Acum 5 ani

Daca zice ca-i din Sibiu inseamna ca o sa mai apara poze de-astea cu masina lui.
Raspunde

george

Acum 5 ani

masina noua costuri zero :) nu este teapa......informatii in privat :)
Raspunde

Pablo Escobar

Acum 5 ani

Nu poate dinstinge linia dintre linii :)))))) :)))) :)))) Cum sa scri asa ceva ? :))))
Raspunde

Unknown

Acum 5 ani

Oricum siteu lu Bucur a ajuns cancan...cu articole scrise de persoane minunate
Raspunde

Unknown

Acum 5 ani

Articol despre masini parcare aiurea....jaaale. Mizerie de ziar
Raspunde

LAVRIC

Acum 5 ani

DIN PACATE, CARACTERUL UMAN S-A DEGRADAT FOARTE MULT !!! POLITIA DE LA CIRCULATIE SA ISI FACA DATORIA, SA FIE PREZENTA TOT TIMPUL IN ORAS SI SA DEA AMENZI PT NERESPECTAREA CIRCULATIEI SI PARCARILOR. IERI AM VAZUT PE MIHAI VITEAZU UN SIBIAN CARE A LOVIT FARA NICI O JENA UN BMW INMATRICULAT IN GERMANIA, NICI MACAR NU A OPRIT SA VERIFICE PAGUBA, A PLECAT CA UN NESIMTIT !!! PACAT CA NU AM AVUT CAMERA DE BORD PE MASINA SA FILMEZ SI SA IL TRIMIT LA POLITIE SI YOUTUBE !!!
Raspunde

Alexey

Acum 5 ani

Bunul simt lipseste cu desavarsire la baiatul asta (ma refer la sofer). Daca ai fost prins ca ai parcat ca o vita macar taci dracului si inghite nu mai si semnaliza !
Raspunde

Radu

Acum 5 ani

Cind vrei sa iti ai grija de masina asa trebuie sa procedezi. Altfel vin cei cu masini ieftine si deschd usile pe bijuterie. Proprietarul stie de ce a facut asa si voi ati putea sa ii dati dreptate.
Raspunde

un cititor

Acum 5 ani

Ori glumesti ori esti bou ...
Raspunde

Deee

Acum 5 ani

Amin! Adevara graiesti Radule! Lucru nou, scump si frumos trebuie pastrat! Dar ce sa inteleaga lumea din jur care detine masini cu o valoare de cateva mii de lei, sau daca sunt norocosi de eur! Campania parcati pe doua locuri ca sa moara de ciuda toti comentatorii de mai sus! Nu aveti loc sa parcati de masina mea? Atunci da-tiva mai incolo ;)
Raspunde

Mihăiță Conservă

Acum 5 ani

Frumoasa masina ! Cat despre explicatiile utilizatorului, slabut, era suficient daca isi spunea povestea si atat. Discutia a lasat un gust de infantilism din partea proprietarului (utilizatorului), infantilism care atrage si niste concluzii despre sursele din care s-a cumparat masina. In sensul ca cel mai probabil, banii nu sunt ceva remuneratie sau premiu pentru activitate stiintifica sau in legatura cu un IQ peste medie. Cat despre partea cu deschisul usilor care e mai special, asta nu poate fi un argument si daca ar fi asa (si nu e asa). Pe mine deloc nu ma intereseaza despre cat spatiu ai tu nevoie sa-ti deschizi usa. O masina - un spatiu. Ai nevoie de mai mult spatiu, cauti un loc de parcare in linie unde poti deschide usa. Restul e cancan
Raspunde

un cititor

Acum 5 ani

Putin prea avansat comentariul pentru capacitatea de procesare a soferului :)))
Raspunde

SB10NUT

Acum 5 ani

Poate pe ala cu loganu il bate tacsu de il indoaie daca vine cu masina zgariata, pe cand ciobanu cu i8 daca isi permite masina asta pe bune si nu sta la garsoniera, nu ar trebui sa il doara asa tare o zgarietura. Si masinile nu se zgarie chiar asa usor. Mai degraba se zgarie de la tintele de pe pantaloni pitipoancelor care isi fac selfi pe masina
Raspunde

666

Acum 5 ani

Cine a facut poza si o trimis-o are prea mult timp liber..........
Raspunde

@jecheru cu I8 si bani lipsa...

Acum 5 ani

lasati omu' in pace ca acum nu mai are bani de paine de cand ia luat milionu de 'euroi', facut din "afaceri", politia si i-au ridicat frumos la declaratii pentru activitatea de business man ce sunt ei!
Raspunde

radu

Acum 5 ani

Va cumpart asta fmm
Raspunde

Aham

Acum 5 ani

Daca masina era cu numar de inmatriculare din zona Olteniei cred faceati ca toti dracii pe aici - il vanati pe om prin oras sa ii luati capul - cam asa reactionati - ce e drept a parcat aiurea posesorul, nu are scuza, putea sa gaseasca o solutie mai eleganta parcand pe locurile din mijlocul pietei mici cele ce sunt pe orizintala - asa va evita pe voi marii justitiari jurnalisti 100% civilizati si totodata pe gibonii de isi deschid portierele necivilizat fara atentie de iti indoaie usa cand se dau jos din propria masina (sunt patit cu asa cva in civilizatia din SB de n ori) pt. ca mai mult ca sigur posesorul asta dorea sa evite (parere personala). A dat si Dobre lovitura cu articolul asta la fel ca si Deleanu cu filmuletul cu VL-XX-MAT - nici ala nu are scuza pt. c a facut doar vreau sa 'felicit' jurnalistii TS pt. marile 'reusite'. Cred ca sunteti f mandrii de voi ca si jurnalisti, o sa ajungeti 'mari' de tot in rangul nimicului cu articole dastea onanistilor. Cu stima pana data viitoare! Astept injuraturile postacilor de serviciu ;)
Raspunde

Un om

Acum 5 ani

Rau a facut ca nu si a cumparat doua tickete de parcare, lucru pe care i l sugerez sa l faca data viitoare, sa le si pastreze, ca poate asa incetati sa mai spuneti cu totii ca "ce amare s ciresele"!
Raspunde

Odin

Acum 5 ani

Fratilor nu mai jigniti cocalarul cu BMWeu ca se supara. Si recunoasteti ca sunteti niste frustrati ca nu aveti banii lui! Ca voi castigati o paine neagra zi de zi nu faceti afaceri ca baiatu'! Asa ca ia ciocu mic si recunoasteti valoarea lu' nenea soferu si dreptul lui de important, ce e el, sa-si protejeze luxurianta de cojile voastre de masini! Ca el e special si in viata si pe FB si nu are nevoie vorbele rele ale lu' voi!
Raspunde

plictisitu

Acum 5 ani

mor cand aud ca sibiul e un oras aglormerat.....deci efectiv ma umfla rasu....daca iesi din casa la 9 seara e pustiu....oras plictisitor in care se cauta senzationalul dintr un rahat....pai hai frate la bucuresti sau la cluj sa cauti asa ceva ....nu intr un oras mort .....reporter de sambata seara ce esti
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus