Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Bărbat reținut după ce a amenințat cu pistolul două persoane

Bărbat reținut după ce a amenințat cu pistolul două persoane

Un bărbat în vârstă de 41 de ani a fost reținut ieri de polițiștii sibieni, în urma unei acțiuni desfășurate cu sprjinul SAS Sibiu (Serviciul pentru Acțiuni Speciale), după ce a amenințat alte două persoane cu un pistol de calibrul 7,65 mm.

Totul a început în data de 15 iunie, când Poliţia Municipiului Mediaş a fost sesizată despre faptul că două persoane au fost agresate fizic şi ameninţate cu un pistol de către un localnic, incident care s-a petrecut în incinta proprietăţii victimelor.

Reprezentanții IPJ Sibiu spun că bărbatul nu este acuzat de violare de domiciliu, deci nu a intrat ilegal peste cele două persoane, ci cel mai probabil se cunoșteau și discuțiile dintre ei au degenerat.

”În data de 21.06.2016 , poliţiştii medieşeni, cu sprijinul SAS  Sibiu, au efectuat o percheziţie la domiciliul bărbatului, ocazie cu care, în imobilul în care locuia suspectul, a fost identificat şi ridicat în vederea cercetărilor un pistol letal de calibru 7,65 mm şi cartuşele aferente”, au mai explicat reprezentanții IPJ Sibiu.
Faţă de suspect s-a luat măsura reţinerii  pe o perioadă de 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi el va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaş cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, respectiv lovire sau alte violențe.

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus