Miercuri,
01.12.2021
Cer Senin
Acum
2°C

Primăria pregătește reabilitarea a trei noi străzi

Primăria pregătește reabilitarea a trei noi străzi

La rectificarea bugetară propusă a fi discutată în cursul zilei de joi, conducerea executivă a Primăriei Sibiu propune alocarea unei sume de aproape două milioane de lei pentru modernizarea străzilor Depoului, Piața Cluj și Șerbota. Aceste lucrări nu erau cuprinse, la începutul anului, în lista lucrărilor noi la infrastructura rutieră.

Pentru toate cele trei străzi în discuție au fost întocmite studii de fezabilitate, care urmează să fie aprobate, de asemenea, de Consiliul Local Sibiu în cursul zilei de joi. Potrivit acestor studii de fezabilitate, cele mai costisitoare lucrări vor fi cele pentru modernizarea străzii Șerbota, din zona Trei Stejari – 893.492 de lei, inclusiv TVA. Strada cu o lungime de 240 de metri ar urma să fie reabilitată în decurs de nouă luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor, care includ modernizarea rețelei de canalizare, a iluminatului public, a carosabilului și trotuarelor, dar și realizarea cablajului metropolitan.

Aceleași lucrări sunt propuse și pentru strada Depoului (140 de metri lungime), din aceeași zonă. Valoarea acestor investiții de modernizare este estimată în cazul străzii Depoului la 776.747 de lei, termenul de realizare fiind tot de nouă luni.

În fine, în cazul străzii Piața Cluj (aflată între străzile Kiev și Timișoara), valoarea lucrărilor este estimată la 300.000 de lei. Pentru cei 82 de metri ai străzii sunt propuse aceleași lucrări de modernizare, durata fiind estimată tot la nouă luni.

Foto str. Șerbota: Google Street View

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Gyuntar dela Ooy

Acum 5 ani

Va rog sa va grăbiți sa terminati ,pentru ca prin oct.-nov. au planificat cei de la e-on gaz niște săpături in zonele respective...
Raspunde

lucru bine facut

Acum 5 ani

Si dupa ce termina cei cu gazul sr gandesc sa bage firele de curent prin subteran
Raspunde

Locuitor

Acum 5 ani

Când urmează strada Carpatilor
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus