Se ia un pumn de carne tocată. Se așează pe axa Y și i se dă o formă sferoidală. Cu câteva mișcări ferme și bine direcționate sfera devine un cerc. Plat. Iar cu asta subiectul geometrie e epuizat. Se trece la algebră. Bacon la pătrat ori 2 x ceapă plus o felie de brânză și cu un ou în paranteză totul supra o chiflă secționată în două egal un hamburger delicios. Cum ar fi fost să primească junii noștri atât de greu încercat așa un subiect? L-ar fi rezolvat mult mai ușor decât graficul acela așchilopat care a băgat părinții în boală.
Matematica mâncării dă cu plus la Mai Lounge pe Victoriei. Prima dată când le-am călcat pragul am prins o conjunctură mai delicată, o tranziție între mic dejun și prânz și am servit doar un American Breakfast. Așa că am revenit, să vedem restaurantul în plenitudinea propriilor forțe. Și nu a fost deloc dezamăgitor. Ba chiar de recomandat la prieteni, cunoștințe și vecinii de care nu vrei să faci mișto.
Am deschis masa cu un fresh de portocale și o coca-cola cât timp am frunzărit meniul. Nu abundă cu milioane de preparate, sunt puține dar provocatoare. La aperitive puteți ciupi inele de ceapă, mai multe feluri de aripioare de pui, creveți crocanți sau bruschette. Patru supe, dintre care cea de ardei copt chiar sună bine, paste, pizza și salate dar mai ales ceea ce ne interesa pe noi înainte să alegem unde luăm prânzul, burgerii. Sincer, am ajuns la Mai Lounge auzind într-o conversație cum că aici ar fi cei mai buni burgeri din oraș. Eu nu am nevoie de mai mult dacă aud cuvântul magic. Fiind cel mai complet, am luat un Eggburger și un Bacon Cheeseburger de păpat pe loc și am mai luat la pachet niște meat rolls. Am fi vrut să testăm și buritto-ul, dar din păcate nu era pe stoc la momentul acela. Până la urmă și Bacon Cheeseburgerul a ajuns în caserolă pentru că un burger e pur și simplu prea mult. E absolut delicios.
Dacă vi se face vreodată poftă, nici măcar să nu ezitați, călcați pragul restaurantului de pe Victoriei că nu o să vă pară rău. Prezentarea e excelentă, cu cartofii într-o conservă metalică și două boluri mici de sos. Burgerul vine împreună cu un sos de roșii dulce și un sos de usturoi, cel din urmă fiind un fel de campion european la disciplina lui. L-am topit instant, probabil din cauza asta n-am apucat să mușc pe loc și din următorul. Care a fost și el foarte bun, chiar dacă l-am consumat rece. Am mai cerut la final o pizza pentru copilașii care urlau acasă de foame. Cu toate, de abia ce am sărit de 100 de lei, absolut rezonabil pentru cât de bune au fost. Iar cu ocazia asta mi-am mai propus un lucru, ca data viitoare să fac un top 5 al burgerilor din oraș. Două zile nu mânânc nimic și tot îi dovedesc.
Ze Burger King
Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).
Dacă ți-a plăcut, distribuie articolul și prietenilor tăi
Tag-uri: American Breakfast , Bacon Cheeseburger , Bacon Cheeseburgerul , Ze Burger King , Mai Lounge
Vizualizari: 8223
Ultimele comentarii
Acum 2 ore
ANDREI NICULAE
Acum 4 ore
Friki Riki
Acum 5 ore
Un cititor
Acum 7 ore
GPT - simplu și fără școală
Acum 7 ore
Ger