Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

SeniorNet: 16 pensionari au devenit ”internauți”. ”Le dorim postări pline de like-uri”

SeniorNet: 16 pensionari au devenit ”internauți”. ”Le dorim postări pline de like-uri”

Administratorul IT al Primăriei și cinci elevi ai liceului ”Nicolae Teclu” au școlit timp de trei luni 16 locuitori ai orașului Copșa Mică.

Cele 16 persoane vârstnice au absolvit cursul la finele acestei săptămâni, iar din partea primarului orașului, Tudor Mihalache, au primit diplome. ”Timp de trei luni, cei 16 cursanți seniori au învățat: componența calculatorului, termeni de specialitate IT, s-au familiarizat cu sistemul de operare Windows 7, au trecut apoi la partea de navigare pe internet si au terminat cu crearea și utilizarea unei pagini personale de Facebook”, se arată într-un comunicat emis de Primăria Copșa Mică. Proiectul SeniorNet este implementat de Primăria Copșa Mică și de Clubul seniorilor din oraș, iar anul acesta a fost la a doua ediție.

SeniorNet 2016 05 SeniorNet 2016 04 SeniorNet 2016 03 SeniorNet 2016 02

Foto: Primăria Copșa Mică

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus