Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Mamaia rămâne cea mai căutată stațiune de pe litoral. Venus vine puternic din urmă

Mamaia rămâne cea mai căutată stațiune de pe litoral. Venus vine puternic din urmă

Preşedintele Asociaţiei Litoral - Delta Dunării (ALDD), Corina Martin, şi preşedintele Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România (ANAT), Alin Burcea, au prezentat, concluziile primei jumătăţi a sezonului estival, declarând că, din informaţiile transmise de către tour operatori, vânzările pe litoralul românesc prezintă o creştere de aproximativ 50 la sută faţă de anul trecut.

"Noi avem vânzări mari peste tot. În Mamaia se vinde orice, cel mai prost hotel din Mamaia se vinde. Nu poate tot litoralul să fie la fel. Cunoaştem deja că sudul, în momentul de faţă, se adresează familiilor, Eforie este recunoscută pentru tratamentele balneare, iar Mamaia atât pentru familii, relaxare, dar în mod cert este în topul preferinţelor iubitorilor de distracţie, entertainment", spune şi preşedintele ANAT, citat de Mediafax.

Potrivit acestora, este pentru prima oară în ultimii ani când o staţiune din sudul litoralului urcă pe locul al doilea, după Mamaia, în topul preferinţelor de vacanţă pe litoral, devansând Eforie.

"Vorbim despre Venus, ca urmare a investiţiilor dezvoltării pe segmentul hotelier de 4 - 5 stele, pe all inclusive. Per total, se vând cel mai bine hotelurile de 3 şi 4 stele. A scăzut cererea pe 2 stele. Extrem de important este faptul că aproape 40 la sută dintre turişti şi-au rezervat vacanţa la mare încă din toamna şi iarna trecută, când noi am dat startul programului Înscrieri Timpurii”, a spus preşedintele ALDD, Corina Martin.

La rândul lui, Alin Burcea susţine că litoralul se dezvoltă într-un mod constant, iar sudul litoralului vine cu paşi repezi din urmă.

Reprezentanţii celor două organizaţii au adăugat că în vara aceasta, pe lângă evenimentele anunţate deja în calendarul lansat în luna februarie de către ALDD, sunt anunţate noi surprize şi premiere.

"De săptămâna viitoare dăm startul unui Carnaval de poveste, ce se va derula în fiecare zi de joi, în Mamaia, în Parcul de Distracţii din Satul de Vacanţă. În premieră, lansăm în acest Carnaval Shake Down Mania 2016, o demonstraţie- invitaţie la un test drive Freewheel cu hoover boards. Continuăm în forţă cu marile evenimente ale verii: Mamaia Color Run, Gala Superkombat, Mamaia Strongman, Mamaia Music Awards, Mamaia Music Week, Zilele Marinei, Festivalul Antic Tomis, Parada Antică Mamaia, Sunwaves Mamaia, Campionatul Mondial de Bob pe roţi, o nouă surpriză - anunţăm o etapă de Campionat Naţional de Drift, pe care o aducem la Mamaia împreună cu Federaţia Româna de Automobilism Sportiv”, a afirmat Corina Martin.

foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

Olingpia Gafosdea

Acum 7 ani

Viniti, viniti rumuni la Mecca nuoastri cu catal si cu pursel, viniti di grabi! Da' sa nu uitat uai, proastili obisee acasuca, ca-silia ii cuoncurs uai !
Raspunde

Koko

Acum 7 ani

Esti cea mai penibila si tampita creatura pe care am vazut-o in viata mea!! Poate te crezi funny , dar crede-ma esti jalnica , si ai nevoie de ajutor specializat.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus