Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
7°C

AJOFM Sibiu anunță 800 de joburi în Spania. Salariu de 40 de euro pe zi

AJOFM Sibiu anunță 800 de joburi în Spania. Salariu de 40 de euro pe zi

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu prin serviciul de ocupare EURES Romania anunță că oferă spre ocupare 800 locuri de muncă vacante în Spania pentru munca sezonieră.

Job-urile sunt în agricultură și sunt solicitate persoane apte pentru munca la câmp, cu vârsta cuprinsă între 18 – 40 ani, pentru recoltarea căpşunilor, campania 2017 (nu se solicită experință).

”Durata contractului de muncă este de aproximativ 3 luni, data estimată de angajare este 15 februarie 2017. Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi/ 39 ore pe săptămână împărţite în 6 zile, ziua 7 este zi de odihnă care poate să nu coincidă cu duminica. Programul de lucru începe la primele ore ale dimineţii”, se arată în anunțul AJOFM Sibiu.
Salariul oferit este de 40,15 euro brut/zi, conform Convenţiei colective aplicabile plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuţiile datorate sunt de 2% impozit pe venit şi 113 euro asigurare socială.

Cazarea este oferită de angajator contra unei sume de 1,6 euro pe zi și nu există posibilitatea cazării solicitanților bărbați în cadrul firmei.

Persoanele care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Sibiu strada Morilor  nr.51 A  etaj.4, camera 440 telefon: 0269.210882 int.119, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru muncă în străinătate .

AJOFM specifică faptul că data și ora selecției urmează a fi anunțate ulterior.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

4 comentarii

...

Acum 7 ani

"... 6,5 ore pe zi/ 39 ore pe săptămână împărţite în 6 zile" Asa o fi, un fel de recreatia mare. Cum ar veni: incepi la 7 si la 14 gata, ca asa se munceste in Spania in agricultura, nu tragi targa zi lumina ca in Romania.
Raspunde

!

Acum 7 ani

nu chiar asa, in Spania este foarte cald vara, ei fac "siesta" la amiaza vreo 4 ore, inseamna ca te duci de doua ori la lucru, la amiaza maninci o salata sau o supa de legume rece "Gazpacho" si tragi un pui de somn la umbra. Ei manica abea dupa ora 22-23 seara ceva mai cu peste, carne,paela. Pentru noi din Europa centrala este greu ritmul de lucru neobisnuit. Spanioli au in primi ani probleme mari sa lucreze 8 ore in sir cu pauze mici la noi, mai adorm la amiaza ca politicieni.
Raspunde

Olingpia Gafosdea

Acum 7 ani

Oare ce-o fi mai bine: stăpân in țara ta sau sluga intr-o țara straina ?
Raspunde

!

Acum 7 ani

Eu am plecat in 1972 din Romania, n-am fost o secunda sluga in Germania, inainte in Rominia "in tarea mea! da.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus