Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Peste 1500 de locuri de muncă disponibile în județ. Cifra crește de la o lună la alta

Peste 1500 de locuri de muncă disponibile în județ. Cifra crește de la o lună la alta

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Sibiu anunță că la nivelul judeţului Sibiu sunt disponibile în acest moment nu mai puțin de 1.501 locuri de muncă.

Acesta sunt oferite de 66 angajatori.

”Din totalul locurilor de muncă oferite 170 de posturi se adresează persoanelor cu studii superioare şi anume: asistent manager, contabil, funcţionar asdministrativ, grafician, inginer de sistem software, inginer electronist transporturi, telecomunicaţii, inginer mecanic, inginer producţie, manager de zonă, medic veterinar, proiectant inginer mecanic, programator, etc., în timp ce 1.331 de posturi sunt pentru persoanele cu studii primare, gimnaziale, profesionale, liceale, post-liceale sau fără studii”, arată conducerea AJOFM Sibiu, într-un comunicat de presă.
La începutul acestei luni AJOFM arăta că în județ erau disponibile 561 de job-uri, aproape o treime față de câte sunt în prezent.

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

5 comentarii

Săndel

Acum 7 ani

Încet-încet o să crească salariile, că la momentul de față îi bătaie de joc. Unii investitori chiar au atitudinea unora care au venit într-o colonie.
Raspunde

minim

Acum 7 ani

Pai chiar suntem o colonie: platiti cu 2 lei de nemti sau francezi printr-o banca germana sau franceza apoi jumate ti-i ia statul iar cealalta jumate ii dai la un supermarket german sau francez. ...la astia de la ajofm sibiu le e lene sa mai puna lista cu locuri de munca online?
Raspunde

jof

Acum 7 ani

aia d ela ajofm sunt depasiti de lumea reala!!!!!!au alte preocupari,probabil! ..ca de aia incompetenta unora duce de rapa tara ........
Raspunde

Daniel

Acum 7 ani

Colonie? Inseamna ca toata Europa de Est este colonizata. Foarte usor se arunca cuvantul asta in ultima vreme. Este mai usor sa dam vina pe germani pentru salariile mici in loc sa ne uitam la noi, si la cei care ne conduc, care, intr-un final sunt alesii nostri. Nu avem autostrazi, nu avem forta de munca pregatita temeinic deoarece sistemul nostru educational este haotic si neadaptat cerintelor pietei muncii, coruptia este inca prevalenta, ea stirbind initiativa privata, nu avem marci nationale competitive la nivel european si multe altele. Dar, cum spuneam, este greu sa privim aceasta realitate in fata. Cel mai usor este sa cautam vina in alta parte, cum am facut-o, ca popor, de atata vreme. Vrem salarii mai mari! Simplu si concis. Ei bine, haideti sa ne dezvoltam tara astfel incat sa apara si salariile alea mari! Daca nici macar in UE nu suntem in stare sa ne dezvoltam, cu atatia bani venind prin fonduri structurale, atunci nu stiu ce sistem trebuie inventat special pentru romani.
Raspunde

Olingpia Gafosdea

Acum 7 ani

Munca nu se mai ''cauta''. Pentru aceasta sunt oameni facuti ''anume''
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus