Duminică,
12.05.2024
Innorat
Acum
11°C

Cum se vede Sibiul în filmul de groază Raaz Reboot | Video

Cum se vede Sibiul în filmul de groază Raaz Reboot | Video

La începutul acestui an, întreg centrul Sibiului a devenit un imens platou de filmare pentru o casă de producție de la Bollywood, care a lucrat împreună cu Family Film din București pentru cea de-a patra parte a seriei ”Raaz”, una de foarte mare succes în Asia.

Cum acțiunea filmului are în centrul atenției o poveste de dragoste cu accente supranaturale și vampiri, indienii au ales să filmeze în Transilvania. Primele cadre au fost trase în Sinaia, iar in ianuarie totul s-a mutat în centrul Sibiului. Primele trailere ale producției indiene au apărut deja pe internet, filmul fiind programat să apară pe marile ecrane în 16 septembrie.

O variantă extinsă a trailer-ului oficial se concentrează mai mult pe povestea de dragoste dintre cei doi protagoniști și include mai multe scene din decorul medieval al orașului.

https://youtu.be/ZXEB0CFiIjY

Trailer-ul original oferă mai multe indicii despre povestea de groază a filmului, dar se poate intui cu ușurință că arhitectura Sibiului a fost folosită la maxim pentru a oferi un decor potrivit acțiunii.

https://youtu.be/V496LGfxr38

Distribuția filmului ”Raaz Reboot” sau ”Raaz 4”, cum este el numit, include câțiva dintre cei mai îndrăgiți și apreciați actori de la Bollywood, precum Kriti Kharbanda și Emraan Hashmi.  Saga Raaz a debutat în 2002, filmul din Sibiu fiind cel de-al patrulea din serie. Toate producțiile din Raaz au fost un mare succes în India, stârnind o adevărată isterie, fiecare dintre ele fiind urmărite de milioane de oameni.

Citește și

http://www.turnulsfatului.ro/2016/01/29/foto-video-indienii-filmeaza-o-productie-horror-sibiul-va-fi-vazut-de-milioane-de-oameni/

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Olingpia Gafosdea

Acum 7 ani

Sibiul este una dintre cele mai bune locații pentru" scenariile" horror. Martore-mi sunt străzile din zona centrală. De celelalte nici macar nu vreau sa-mi amintesc.. Astfel, încă o categorie de turiști vor avea motivația necesară de-a ne vizita...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus