Marţi,
25.01.2022
Cer Senin
Acum
-19°C

Lucrări la Uzina de apă Tilișca. Se întrerupe apa

Lucrări la Uzina de apă Tilișca. Se întrerupe apa

"Apă Canal” anunţă că miercuri, 24 august , între orele 8,00 – 20,00 se vor executa lucrări de igienizare la decantoarele și rezervoarele Uzinei de Apă Tilișca. Vor rămâne fără apă locuitorii din Tilișca și Galeș, precum și o parte din consumatorii din Săliște.

“În intervalul menționat se va întrerupe furnizarea apei pentru consumatorii din Tilișca și Galeș, precum și pentru cei din orașul Săliște, de pe străzile : Foltești, A. Șaguna, Pieții Vechi, Grui (parțial), Catanas, Vâlcel, D.Marcu, Picu Pătruț, Reuniunea Meseriașilor, Livezii, Șteaza, Tarniței, Tăbăcarilor, Taberei, Gării (parțial),  Zăvoi,  V. Iliu, Sub Vii, Întrepărauă, Podului și Iazului”, anunță Apă Canal.
Abonații sunt rugați să își facă rezervele necesare de apă. Relaţii suplimentare pot fi obţinute la Dispecerat, tel. 0269.222.777, telverde 08008.202.202.

Comentarii

4 comentarii

Rachitan

Acum 5 ani

Vai și amar de reparațiile ce se fac și de calitatea proasta a apei furnizate,prețul apei este ca la Sibiu dar calitatea apei lasă mult de dorit.Așteptăm îmbolnăvirile ca sa se acționeze concret
Raspunde

DOINA CRISAN

Acum 5 ani

LA FABRICA DE SALTELE NU AR TREBUI FACUTE REPARATII ? NE INTOXICAM IN CASE DE LA NOXELE EMANATE DIN TIMP IN TIMP , MIROSUL AJUNGE IN CARTIERELE V. AARON SI TREI STEJARI . FACETI CEVA CA NU CRED CA E NORMAL SA INHALAM NORI DE OTRAVA !
Raspunde

Vali

Acum 5 ani

Asa este cum spune domnul Rachitan, platim apa potabila si primim apa menajera...si bineinteles nimeni nu se sesizeaza...daca vrei sa faci plangeri te trimit dintr-o parte in alta...fara rezultat!!!!!!!
Raspunde

camarad

Acum 5 ani

Daca nu sunt imbolnaviri, apa este buna. Nea Rachitan, daca tot esti din Marginime, bea lapte de oaie. PS: apa pe care o puneti la branza, acolo, la stana, este potabila ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus