Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

De la bar la spital. În stare foarte gravă

De la bar la spital. În stare foarte gravă

Un tânăr de 34 de ani din Cristian este internat în stare foarte gravă la spital după ce o ceartă începută duminică noaptea la barul din comună a degenerat într-o bătaie.

Doi bărbați din Cristian, după ce au consumat băuturi alcoolice duminică noaptea, în jurul orei 3 dimineața la barul din sat s-au luat la ceartă și au ieșit în stradă să-și “rezolve” diferențele de opinie, ajungând la bătaie.

Unul dintre ei, în vârstă de 25 de ani i-a aplicat celuilalt o lovitură la nivelul feței. În urma loviturii, victima, de 34 de ani, a căzut pe partea carosabilă și s-a lovit cu capul de pavajul de beton.

Tânărul a fost dus de urgență la spital în stare foarte gravă, cu fracturi craniene și hemoragie cerebrală și a fost operat de urgență. Starea lui este în continuare gravă, este intubat, iar pronosticul medicilor este rezervat, declară Decebal Todăriță, purtător de cuvânt al Spitalului Județean.

Agresorul este cercetat penal de către polițiștii Secției nr. 1 Poliție Rurală Șelimbăr sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală, în stare de arest preventiv.

“În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, în data de 4 septembrie, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore a bărbatului bănuit de săvârșirea acestei fapte, iar în data de 5 septembrie a fost prezentat Judecătoriei Sibiu cu propunere de arestare preventive,“ transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

Judecătoria Sibiu a emis pe numele acestuia mandat de aretare preventivă pentru 29 de zile, iar cercetările în acest dosar continuă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus