Miercuri,
01.12.2021
Cer Senin
Acum
-1°C

Simpozionul româno-american  “Updates in Medicine”,  la Sibiu

Simpozionul româno-american  “Updates in Medicine”,  la Sibiu

Între 13-14 septembrie, în cadrul manifestărilor internaționale  ale Universității 'Lucian Blaga' din Sibiu, va avea loc simpozionul româno-american  “Updates in Medicine”. La eveniment vor participa 12 medici din Statele Unite ale Americii și numeroși speakeari din București, Cluj, Timișoara și Sibiu.

Tematicile abordate vor acoperi o arie diversă din domeniul Chirurgiei, Cardiologiei, Gastroenterologiei, Bolilor infecțioase, Reumatologiei, Bolilor de Nutriție sau Managementului Sanitar.

 “Ideea acestui simpozion s-a născut în urma unei vizite la Clinica Mayo din Jacksonville, Florida, Statele Unite ale Americii. La lucrări participă 12 oaspeți de seamă nu doar de la clinica Mayo, ci și de la alte spitale de peste ocean cum ar fi, spre exemplu, Prof. dr. Mihai Gheorghiade, de la Chicago, un monstru sacru al Cardiologiei mondiale”, a declarat Conf.univ.dr. Paul Porr, medic șef al Secției Clinice Medicală I a SCJU Sibiu și președintele comitetului de organizare a evenimentului.

La simpozion vor participa, de asemenea, numeroși speakeri importanți de la București, Cluj, Timișoara și Sibiu.

“Cred cu tărie că acest simpozion reprezintă o excelentă oportunitate pentru a împărtăși și acumula cunoștințe cu scopul acordării unor servicii medicale de calitate, în contextul în care elementele științifice ale medicinii continuă să avanseze iar acordarea asistenței medicale performante este fundamentală pentru progresul societății. Sunt sigur că va fi un eveniment memorabil, de o înaltă ținută științifică. Apreciez foarte mult acest efort organizatoric și îi felicit pe toți medicii SCJU Sibiu implicați în lucrările simpozionului”, a declarat Dr. Vasile Spinean, managerul SCJU Sibiu.

Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc marți, 13 septembrie, ora 9:00, în Aula Magna a ULBS, str. Lucian Blaga, nr. 2A. Coorganizatori sunt Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu și Clinica Polisano.

 

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus