Luni,
30.01.2023
Ninsori Usoare
Acum
-3°C

Sibian de 32 de ani, lovit mortal de tren

Sibian de 32 de ani, lovit mortal de tren

Un sibian de 32 de ani a fost lovit de tren, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Tânărul a murit pe loc, iar corpul său neînsuflețit a fost găsit abia după o oră.

Accidentul a avut loc în jurul orei 1 noaptea. Tânărul fusese în vizită la un prieten, în zona cartierului Lazaret. "La ieșirea de pe strada Dorobanților, persoana a traversat direct liniile, în loc să caute pasajul pietonal, care se afla la o distanță de 100 de metri", explică șeful Poliției Transporturi Feroviare Sibiu, Lucian Ilie.

Bărbatul a fost lovit violent de o locomotivă de manevră. Mecanicul nu și-a dat, însă, seama de accident, mai ales că zona respectivă nu este luminată corespunzător. Abia după o oră, un alt sibian care traversa liniile a văzut trupul neînsuflețit și a anunțat autoritățile.

Foto: Arhivă

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Gheorghe

Acum 6 ani

Din pacate asta se intampla cand linile ferate nu sunt izolate de parapeti de ciment ca oamenii sa nu mai poata traversa decat prin/pe pasaje. Ideal, dupa mine, ar fi fost o trecere a liniei ferate de suprafata in subteran pe teritoriul orasului. :)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus