Joi,
29.09.2022
Innorat
Acum
9°C

Număr record de locuri de muncă vacante la Sibiu

Număr record de locuri de muncă vacante la Sibiu

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Sibiu anunță că la nivelul județului Sibiu sunt disponibile în acest moment 1912 locuri de munca vacante oferite de 107 angajatori.

Cele peste 1900 de locuri de muncă vacante reprezintă una dintre cele mai mari cifre din ultimii ani, în județul nostru.

”Din totalul locurilor de muncă, 63 se adresează persoanelor cu studii superioare  (consilier administrația publică, consilier juridic, medic veterinar, economist, inginer constructor instalații, inginer electronist, inginer mecanic, inginer textile, pielărie, logistician gestiune flux, programator, specialist în domeniul calității, specialist/analist organizare, etc.) în timp ce 1849 sunt pentru persoane fără studii superioare”, a transmis conducerea AJOFM Sibiu.
Lista completă a locurilor de muncă vacante o puteți consulta aici: lmv-14-09-2016

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Olingpia Gafosdea

Acum 6 ani

...locurile de munca neocupate, sunt rezultatul lucrărilor interminabile ce se desfășoară pe Valea Oltului la carosabil, care fac "imposibila" deplasarea cetățenilor din sud, sibienii neavând, se știe, o relație de "prietenie" cu munca...
Raspunde

Doc

Acum 6 ani

Mda, nu sunt in stare sa angajeze un IT-ist pentru site-ul propriu.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus