Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

O șoferiță a mințit în legătură cu o tamponare în giratoriu. Au surprins-o camerele de supraveghere

O șoferiță a mințit în legătură cu o tamponare în giratoriu. Au surprins-o camerele de supraveghere

O șoferiță din Cluj a mințit în legătură cu o tamponare în care a fost implicată, ca să scape de vină. Spre ghinionul ei, zona era supravegheată cu o cameră privată, iar șoferița a fost prinsă cu mâța-n sac.

În data de 11 septembrie, la sediul Biroului Rutier Sibiu s-au prezentat doi conducători auto implicați într-o tamponare. Fiecare susținea altceva referitor la modul în care a avut loc evenimentul. O femeie din județul Cluj era la volanul unei mașini și un bărbat din Sibiu, la volanul celeilalte.

Femeia a declarat că se afla pe Calea Dumbrăvii, la ieșirea de sensul giratoriu de la intersecția cu Milea și că sibianul nu i-ar fi acordat prioritate, la schimbarea benzii. Șoferul a spus, însă, că el se afla deja în sensul giratoriu, iar mașina din Cluj s-a înacdrat dinspre hotel Ibis, pentru a vira către Calea Dumbrăvii, fără să se oprească la girație. “Întrucât cei doi conducători auto, respectiv o femeie, în vârstă de 39 de ani, domiciliată în județul Cluj și un sibian în vârstă de 27 de ani, au prezentat în mod diferit evenimentul rutier, atât referitor la locul de producere cât și la cauza acestuia, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au efectuat cercetări și investigații în urma cărora a rezultat faptul că femeia ar fi oferit declarații false în scopul de arăta că vinovat de producerea accidentului este conducătorul auto”, explică reprezentanții IPJ Sibiu.

Polițiștii au făcut cercetări la fața locului și au descoperit că proprietarul unui apartament din zonă avea o camera de supraveghere. Acesta a fost de accord să pună imaginile la dispoziție, iar înregistrarea a dovedit că șoferul a oferit variant corectă.

Șoferița este, acum, cercetată penal, pentru fals în declarații.

Foto: Arhivă

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus