Joi,
05.08.2021
Ceata
Acum
13°C

VIDEO – Pasageri întâmpinați cu arii din operă pe Aeroportul Sibiu

VIDEO – Pasageri întâmpinați cu arii din operă pe Aeroportul Sibiu

Pasagerii care s-au găsit în această după-amiază pe Aeroportul Internațional Sibiu s-au putut bucura, vreme de aproape o jumătate de oră, de câteva arii din opera celebre.

Evenimentul, care făcut parte din programul ,,Take an opera break”, în cadrul Festivalului de operă de la Sibiu, a fost bine primit de publicul ad-hoc.

”Sub forma unor scurte concerte de arii din opere, desfăşurate pe întreaga perioadă a festivalului, muzica este desprinsă din spațiul închis, pretențios al sălii de concert, fiind răspândită în mijlocul publicului larg, în spații publice, neconvenționale. Vor interpreta mezzosoprana Oana Andra și tenorul Adrian Dumitru, acompaniați la pian de Alexandru Petrovici”, explică reprezentanţii Filarmonicii Sibiu.
Marți, opera ajunge de la ora 12:00 în curtea interioară a Primăriei Municipiului Sibiu, iar de la ora 17:00 în cupola din Parcul Sub Arini.

Sursa video: Aeroportul Internațional Sibiu

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus