Miercuri,
20.10.2021
Cer Senin
Acum
3°C

Dragnea: Sper ca, după alegerile din iarnă, să avem liniște să putem să construim

Dragnea: Sper ca, după alegerile din iarnă, să avem liniște să putem să construim

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat miercuri, de Ziua Mondială a Păcii, că pacea reprezintă o valoare care este apreciată doar atunci când nu mai există, exprimându-și, totodată, dorința ca după alegerile parlamentare din 11 decembrie să fie "liniște" pentru a se putea "construi", transmite Agerpres.

"Astăzi este Ziua Mondială a Păcii. Pacea este o valoare pe care o apreciem, din păcate, doar atunci când nu o mai avem. Sper ca, după alegerile din iarnă, să avem liniște să putem să construim", a scris Dragnea pe Facebook.

Ziua Mondială a Păcii (International Day of Peace) este celebrată la 21 septembrie. Această zi dedicată păcii a fost stabilită în 1981 de către Adunarea Generală a Națiunilor Unite, pentru a fi aniversată în fiecare an în deschiderea sesiunilor din luna septembrie. Adunarea Generală a ONU a declarat această dată ca o zi dedicată consolidării idealurilor păcii, atât în interiorul, cât și între toate națiunile și popoarele lumii.

Comentarii

3 comentarii

Matyas Andrei

Acum 5 ani

putem in continare sa furam cu ceilalti condamnati!!!
Raspunde

Micul Muci

Acum 5 ani

Dl inginer Dragnea,am prefera sa construim fara dumneavoastra.Putina Pace si Liniste,vreo zece ani,nu v-ar strica la ten,in plus am inteles ca in zonele cu Pace si Liniste sunt cabinete stomatologice bunicele;cica au si aparate cu ultrasunete care curata depunerile maro.
Raspunde

Vasile V. Vasile

Acum 5 ani

Hai mă, nu fiţi răi. C-a rămas PSD-ul în urmă cu construcţiile la viloaie. Păi unde s-a mai pomenit aşa ceva?!? Și nu vă gândiți câte locuri de muncă or să se ”creieze”?!?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus