Vineri,
19.04.2024
Partial Noros
Acum
2°C

Fundația Friedrich Naumann pentru Libertate (FNF) împlinește 25 de ani în România

Fundația Friedrich Naumann pentru Libertate (FNF) împlinește 25 de ani în România

Anul acesta, cu ocazia împlinirii a 25 de ani de seminarii și conferințe care promovează valorile și principiile liberale, Fundația Friedrich Naumann anunță organizarea la București, a dezbaterii „Viitorul libertății”.

Sibianul Raimar Wagner, manager de proiecte pe România al fundației va modera în cadrul evenimentului o discuție cu tema ”Viitorul libertății în Europa”. ”Fundația Friedrich Naumann pentru Libertate (FNF) a devenit în ultimii 25 de ani un sinonim pentru procesul de democratizare a societății românești împlinind în acest an un sfert de secol de când activează în domeniul educației civice în România, și peste jumătate de veac de când promovează în Germania, dar și în lume (fiind astăzi prezentă în peste 60 de țări) libertățile individuale”, se arată într-un comunicat de presă.

În cadrul evenimentului, se va organiza și un eveniment festiv în cadrul căruia va lua cuvântul Prof. Dr. Karl - Heinz Paque, președintele adjunct al Comitetului executiv al Friedrich Fundația Naumann pentru Libertate Acest eveniment va fi urmat de o dezbatere intitulată „Europa: Sfârșitul unui vis? Cum să contracarezi declinul Europei? Cum și în ce formă poate Europa să înflorească?”care urmărește să analizeze cauzele și efectele tendințelor actuale din Uniunea Europeană.

Dezbaterea organizată de Fundația Friedrich Naumann pentru Libertate aduce la București reprezentanți ai liberalismului din toată Europa, personalități care vor avea un dialog extrem de important despre viitorul și perspectivele Europei ca spațiu de expresie al libertăților și democrației.

Foto: Fundația Friedrich Naumann pentru Libertate

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus