Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

„Câinele şi-a făcut treaba, fă-o şi tu pe a ta!”. Campanie pentru posesorii de animale de companie

„Câinele şi-a făcut treaba, fă-o şi tu pe a ta!”. Campanie pentru posesorii de animale de companie

Sâmbătă, 24 septembrie, în cadrul proiectului „Pentru un Sibiu curat”, Asociația Rotary Club Sibiu va desfășura mai multe acțiuni, având ca temă curățenia după animalul de companie – „Câinele și-a făcut treaba…fă-o și tu pe a ta!”.

Membrii Rotary Club Sibiu, Rotaract și Interact Sibiu își vor da întâlnire cu deținătorii de animale de companie sâmbătă, între orele 9-12, în Valea Aurie (la locul de joacă pentru copii) și în Parcul Sub Arini (în fața Stadionului Municipal și la Bolta Rece), dar și în intervalul orar 15-18 în Parcul Tineretului și Parcul Sub Arini (în fața Stadionului Municipal și la Bolta Rece).

Proiectul este gândit ca o campanie de informare și conștientizare a posesorilor de animale de companie asupra efectelor negative generate de mizeria lăsată de aceste animale. Deținătorii de animale vor fi informați asupra modalităților de curățare a mizeriei, dar vor fi și sprijiniți în acest sens prin distribuirea unor dispensere care se pot atașa inclusiv la zgardă, dotate cu pungulițe de unică folosință necesare strângerii excrementelor.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

5 comentarii

Mario

Acum 7 ani

Politia comunitara ar trebui sa fie mai prezenta in strada si sa amendeze persoanele care nu strang dupa animalele de companie(caini, pisici), dar la fel de bine Politia Comunitara ar putea amenda pe cei ce scuipa, arunca mucuri de tigara, parcheaza neregulamentar s.a.m.d.p. Pe roman il doare si respecta regulile doar daca-l arzi la bani...din pacate!
Raspunde

Ovidiu

Acum 7 ani

Asta e problema arzatoare a orasului. Treaba cainilor. Dar de animalele acelea care arunca zilnic gunoaie de tot felul pe strada, ce spuneti? Ce e mai deranjant , gunoiul aruncat de oameni sau mizeria cainilor?
Raspunde

Pravale Baba

Acum 7 ani

Ambele!
Raspunde

Odin

Acum 7 ani

Raspuns tipic, fiindcă evident există întotdeauna o problemă mai gravă care poate fi invocată nu merită să faci nimic pentru a o ameliora/elimina pe cea în discuție.
Raspunde

baba

Acum 7 ani

As avea o intrebare pentru voi ; oamenii care isi fac treburile in iarba de ce nu isi cacatul ?Mai ales care stau in zona . Deci care este om si care este caine ? Desi si sunt de acord , ca stapanii de caini sa stranga dupa animalele lor .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus